Hledat  

Merhautova 7, Brno

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Merhautova 7, Brno

Příspěvekod Krupp » sob 23. čer 2007, 15:58

Zdravim, prosím, nemáte někdo zkušenosti s holkama z privátu v Brně na Merhautově 7 ? Je jich tam víc, o Petře jsem slyšel že nic moc, ale co ty ostatní? Nějaký doporučení nebo odrazení, či popis by se hodilo, díky.
Krupp

Příspěvekod martinzem878 » úte 28. srp 2007, 17:42

Daša je super, ale ostani na hovno
martinzem878

Příspěvekod PeterR2 » stř 29. srp 2007, 14:51

JJ, taky mohu potvrdit, Dasa je vpohode, psal jsem tady o ni asi pred tydnem. Ostatni jsem nevidel.
PeterR2

Re: Merhautova 7, Brno

Příspěvekod david2 » pon 3. zář 2007, 23:29

Krupp píše:Zdravim, prosím, nemáte někdo zkušenosti s holkama z privátu v Brně na Merhautově 7 ? Je jich tam víc, o Petře jsem slyšel že nic moc, ale co ty ostatní? Nějaký doporučení nebo odrazení, či popis by se hodilo, díky.
Já jsem tam narazil na kočenu, která si říká Helenka, tel.: 737 884370 a v inzerátu zvala na super sex. Je to vyšší, taková dost "udělaná" holka, s větším bříškem a celkem hezkou tváří, ve věku kolem pětadvacítky. Vlasy delší, tmavé, prsa určitě ne 4, jak inzeruje, ale menší. Hodnocení super-sexu: Kuřba 3, mrdačka 2, přístup 1- byla velice milá a vstřícná. Zajímavé je, že měla panickou hrůzu z přetažení času. Asi je tam musí dusit přísní pasáci. Cena 800 za půlhoďky.
david2

Re: Merhautova 7, Brno

Příspěvekod rys.rysov » úte 4. zář 2007, 5:58

david2 píše:
Krupp píše:Zdravim, prosím, nemáte někdo zkušenosti s holkama z privátu v Brně na Merhautově 7 ? Je jich tam víc, o Petře jsem slyšel že nic moc, ale co ty ostatní? Nějaký doporučení nebo odrazení, či popis by se hodilo, díky.
Já jsem tam narazil na kočenu, která si říká Helenka, tel.: 737 884370 a v inzerátu zvala na super sex. Je to vyšší, taková dost "udělaná" holka, s větším bříškem a celkem hezkou tváří, ve věku kolem pětadvacítky. Vlasy delší, tmavé, prsa určitě ne 4, jak inzeruje, ale menší. Hodnocení super-sexu: Kuřba 3, mrdačka 2, přístup 1- byla velice milá a vstřícná. Zajímavé je, že měla panickou hrůzu z přetažení času. Asi je tam musí dusit přísní pasáci. Cena 800 za půlhoďky.

Myslím, že v tom baráku jsou dva priváty, jeden tuším v pátém a druhý v šestém patře (možná jsou ty patra jinak), rozhodně jsou lepší holky v tom vyšším patře - Andrejka, Dáša, pak nějaká sympatická Slovenka, jméno si nepamatuju. S časem jsem tam nikdy problém neměl a ani se mi nezdálo, že by tam byl nějaký pasák nebo kamera. V tom druhém je postarší a ne moc hezká Slovenka a ještě možná někdo.
rys.rysov

Příspěvekod honda3 » stř 16. črc 2008, 23:04

ad: "ani se mi nezdálo, že by tam byl nějaký pasák nebo kamera". ............ neříkám, že tam je, ale pokud jo, tak si buď jistej, že namáš-li to vidět, neuvidíš to.

Zkust se tak narychlo při šuku na Jugoslávské 41 podívat za sebe na žaluzie, které nekryjou, jak by člověk předpokládal, okno vedoucí z domu....
honda3

Zpět na Dotazy na dívky