Nemáte někdo typy na holky tohohle etnika? Klidně třeba další města, Praha...? Tam mám jednu dávnou nedobrou zkušenost z Asia Privátu, tak se mi tam nechce vracet, ale třeba se tam někde schovává něco, za čím by se vyplatilo zastavit?
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
JaJsemOuca píše:Čau, odjezdem Taši ze Kšírové a obecně obměnou tamní nabídky mi přijde, že absolutně zkolabovala místní asijská scéna. Občas vyskočí nějaký nový inzerát, ale je od pohledu jasný, že by to byl akorát výlet za otočkou, protože jsou to recykláty profláklých vietnamských babiček, jako je třeba nově inzerující Lala - https://dobryprivat.cz/divka/lala-2/, nebo přiznaný bezgumky s číslem končícím "885" na Bratislavské.![]()
Nemáte někdo typy na holky tohohle etnika? Klidně třeba další města, Praha...? Tam mám jednu dávnou nedobrou zkušenost z Asia Privátu, tak se mi tam nechce vracet, ale třeba se tam někde schovává něco, za čím by se vyplatilo zastavit?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků