Hledat  

Krize brněnské asijské scény

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Krize brněnské asijské scény

Příspěvekod JaJsemOuca » pát 20. bře 2026, 10:24

Čau, odjezdem Taši ze Kšírové a obecně obměnou tamní nabídky mi přijde, že absolutně zkolabovala místní asijská scéna. Občas vyskočí nějaký nový inzerát, ale je od pohledu jasný, že by to byl akorát výlet za otočkou, protože jsou to recykláty profláklých vietnamských babiček, jako je třeba nově inzerující Lala - https://dobryprivat.cz/divka/lala-2/, nebo přiznaný bezgumky s číslem končícím "885" na Bratislavské. :D

Nemáte někdo typy na holky tohohle etnika? Klidně třeba další města, Praha...? Tam mám jednu dávnou nedobrou zkušenost z Asia Privátu, tak se mi tam nechce vracet, ale třeba se tam někde schovává něco, za čím by se vyplatilo zastavit?
JaJsemOuca

Re: Krize brněnské asijské scény

Příspěvekod Erotoman27 » sob 21. bře 2026, 9:02

Jak ta Lala prosím tě vypadá? Kolik má asi roků? A jestli můžeš prozradit adresu nebo aspoň přibližně dík
Erotoman27

Re: Krize brněnské asijské scény

Příspěvekod Šakal » sob 21. bře 2026, 13:09

JaJsemOuca píše:Čau, odjezdem Taši ze Kšírové a obecně obměnou tamní nabídky mi přijde, že absolutně zkolabovala místní asijská scéna. Občas vyskočí nějaký nový inzerát, ale je od pohledu jasný, že by to byl akorát výlet za otočkou, protože jsou to recykláty profláklých vietnamských babiček, jako je třeba nově inzerující Lala - https://dobryprivat.cz/divka/lala-2/, nebo přiznaný bezgumky s číslem končícím "885" na Bratislavské. :D

Nemáte někdo typy na holky tohohle etnika? Klidně třeba další města, Praha...? Tam mám jednu dávnou nedobrou zkušenost z Asia Privátu, tak se mi tam nechce vracet, ale třeba se tam někde schovává něco, za čím by se vyplatilo zastavit?

Tak ta scéna je pořád stejná od začátku do teď , jestli stála místní scéna na babičce Taše, tak je to hodně smutné. Nestěžuj si tady, ale stěžuj si majitelce, třeba se jí podaří něco sehnat, ale je to hodně těžké. ( Proč je to těžké jsem několikrát vysvětloval, důvody přetrvávají, najdeš v odkazu na Asia privát )
Šakal

Zpět na Diskuse na téma