Hledat  

Peťa - Olomouc 774 677 154

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Peťa - Olomouc 774 677 154

Příspěvekod Tigermann » pát 7. zář 2012, 18:20

Zdravím všechny norníky,
je mi líto že moje první recenze bude zrovna ne moc lichotivá, dnes odpoledne jsem napštívil Olomoucký Ostrov Lásky. Přitomné byly jen dvě Ťapiny Lucka a Peta, jestli někdo viděl jejich fotky tak asi chápe že jsem si vybral Peťu. Ano fotky těch krasavic jsou pravé :) Ceny jsou spíše vyšší vyšla mě 1300,- za hoďku. Její největší devízou je její vzhled je to opravdu nádherná mladá kočka s nádherným pevným zadečkem, docela škoda že nožky škrábaly ale to se dá ještě odpustit. Jenže tady ty pozitiva končí, celou dobu se chovala jakoby nepřítomně i když celkem poctivě hekala, sahat si nechala na sebe jen omezeně např. prstíky dovnitř nemohly :? Připadal jsem si tak trochu jak by ji to obtěžoval, dívat se na mě moc nechtěla. Neříkám že jsem nějaký Johhny Depp, ale o svůj zavnějšek se starám a nemyslím si že bych ženy odpuzoval. To už jsem ale trochu odbočil, po 40 minutách šukání mě nazvala šukálkem nebo tak nějak, že se tam prý chodí chlapi jen na chvíli vystříkat, to mě trochu pobavila, myslím si že takhle si to většina norníků nepředstavuje :D Ale nebýt toho že na ni občas ze mě ukápla nějaká ta kapka potu ani bych se nezasmál. Výstřik mi na sebe "samozřejmě" nedovolila. Občas se nabíží otázka: Tak proč to tak holka sakra dělá? Takže hodnocení jako ve škole: Vzhled 1*, orál (s gumou) za 2 šukání tak 3- (tady snížená známka od 2 stupně za ten přistup), je to škoda protože ta Peťa má potenciál, ale zřejmě tu práci dělá jen z nutnosti i když tvrdí opak, protože s tak chladným přístupem jsem se ještě nesetkal. Taky jsem doufal že se mi to nestane a těšil se na krásný šukec, snad mi to neznechutí priváty na trvalo, ale lekci jsem rozhodně dostal :roll:
Tigermann

Re: Peťa - Olomouc 774 677 154

Příspěvekod nrb1239 » sob 29. zář 2012, 23:32

Musím potvrdit. Měl jsem ji v létě. Postava je fakt super, malé kozičky, pevný zadeček. Polohy mění dle potřeby, ale při "klasice" se dívá "z okna" :) nebo někam jinam, jen ne na Tebe. Jasně, že to dělá pro peníze, ale trochu lepší přístup k zákazníkovi by neuškodil.
nrb1239

Re: Olomouc 774 677 154

Příspěvekod pjotr » ned 19. led 2014, 21:11

Konec prosince 2013, stejný privát, stejné telefonní číslo 774 677 154, jiná holka - Bára http://www.naprivat.cz/divka-barunka-z-privatu--g826.html. Fotky v inzerci jsou z části její, v reálu je drobná blondýnka, v podstatě odpovídá fotkám. Domluva po telefonu včetně navigace v pořádku. Sprcha je řešená nešťastně přímo na pokoji, kde je vana pod sešikmenou střechou, takže se tam nedá pořádně stoupnout. To je ale detail, horší část teprve přijde. Dohoda na ceně 1000CZK za 45 minut. Čas se počítá od dveří po dveře, to znamená včetně sprchy před i po akci a čekání na dívku v pokoji. Prý za to nemůže, mají tak nastavený systém od majitele. Kurva jak já nesnáším výmluvy na systém jakéhokoli druhu!!! Dal jsem jí jasně najevo, že za těchto podmínek se tam už nikdy neukážu. Což je škoda, protože ta chvíle s ní byla fajn, ale když to shrnu, tak jsem si za litr trochu pošpásoval, pořádně se nasral a lehce pohádal. Mám jen jedny nervy a ty si šetřím, takže do "Ostrova lásky" už nikdy více.
pjotr

Re: Olomouc 774 677 154

Příspěvekod Kure » pon 20. led 2014, 14:27

pjotr píše:Konec prosince 2013, stejný privát, stejné telefonní číslo 774 677 154, jiná holka - Bára http://www.naprivat.cz/divka-barunka-z-privatu--g826.html. Fotky v inzerci jsou z části její...

O nic nejde, když hodnotíš "akci" negativně, ale jen na upřesnění: žádná z uvedených fotek není její, snad fota interiéru.
Noření zdar!
Kure

Příspěvekod pjotr » pon 20. led 2014, 19:49

Tak si uvědomuju, že můj popis není jednoznačný ohledně času. Že se počítá od dveří po dveře, mi samozřejmě neřekla na začátku, ale na konci, což mě jako jedna z mála věcí dokáže nasrat víc než nepravé fotky.
pjotr

Příspěvekod paul40 » sob 26. dub 2014, 12:30

Zdravím všechny norníky. V Olomouci bývám dost často pracovně, tak se s vámi můžu podělit o pár zkušeností. Nyní privát Hotgirls, dříve Ostrov lásky, dříve U sluníček. Občas tam jde narazit na hezkou holku, problémem je majitelka. Opravdu hnusná bába, která je vám schopná posílat sms a která nemá vychování. Když vezme jeden že dvou telefonů ona, je to problém. Příklad. Volám den předem, jelikož si třeboň rád plánuji a jedna slečna se mi líbí na fotce. Na dotaz, zda. dotyčná bude zítra pracovat :oral: mi bordelmáma odpoví, ať si zavolám zítra a zavěsí. Pokud telefon berou holky, není problém. Po pravdě, kvůli té babě tam žádná dlouho nevydrží. Ani výše popsaná Petra, která už dlouho pracuje o:-o sama na sebe. Já s ní byl spokojen. Se mnou šukala stejně, jak vypadala. Skvěle. Jinak na privátu Hotgirls jsem byl naposledy v prosinci. Hodně malinká blond slečna, která tam byla jen chvíli. Věk asi málo přes třicet. Postava po dětech, což mi nevadí. Pěkně odpálena zesolárka. Před samotným šukem mi udělala olejovou masáž penisu, což jsem zažil poprvé a můžu vám to jen doporučit. Samotný sex super, misionář, na koníčka a ze zadu. Při tom jsme se oba udělali, ona se slovy "tyvole". Rozloučení, pusa, klidně bych zopakoval, ale už tam není. Před domem jsem ale uviděl Sarah, akorát přijela taxíkem. Že to je Sarah jsem vyluštit z fotek privátu, jako jedna z malá tam má pár svých. Holka kolem 170, štíhlá krásné dlouhé vlnité hnědé vlasy, krásné tmavé oči. Drzej, sebevědomý výraz, to mám rád. Jedním slovem kunda, myšleno dobré. Tak za tou se stavím a jsem moc zvědav.
paul40

Zpět na Dívky mimobrněnské