Zdravím všechny norníky. V Olomouci bývám dost často pracovně, tak se s vámi můžu podělit o pár zkušeností. Nyní privát Hotgirls, dříve Ostrov lásky, dříve U sluníček. Občas tam jde narazit na hezkou holku, problémem je majitelka. Opravdu hnusná bába, která je vám schopná posílat sms a která nemá vychování. Když vezme jeden že dvou telefonů ona, je to problém. Příklad. Volám den předem, jelikož si třeboň rád plánuji a jedna slečna se mi líbí na fotce. Na dotaz, zda. dotyčná bude zítra pracovat

mi bordelmáma odpoví, ať si zavolám zítra a zavěsí. Pokud telefon berou holky, není problém. Po pravdě, kvůli té babě tam žádná dlouho nevydrží. Ani výše popsaná Petra, která už dlouho pracuje

sama na sebe. Já s ní byl spokojen. Se mnou šukala stejně, jak vypadala. Skvěle. Jinak na privátu Hotgirls jsem byl naposledy v prosinci. Hodně malinká blond slečna, která tam byla jen chvíli. Věk asi málo přes třicet. Postava po dětech, což mi nevadí. Pěkně odpálena zesolárka. Před samotným šukem mi udělala olejovou masáž penisu, což jsem zažil poprvé a můžu vám to jen doporučit. Samotný sex super, misionář, na koníčka a ze zadu. Při tom jsme se oba udělali, ona se slovy "tyvole". Rozloučení, pusa, klidně bych zopakoval, ale už tam není. Před domem jsem ale uviděl Sarah, akorát přijela taxíkem. Že to je Sarah jsem vyluštit z fotek privátu, jako jedna z malá tam má pár svých. Holka kolem 170, štíhlá krásné dlouhé vlnité hnědé vlasy, krásné tmavé oči. Drzej, sebevědomý výraz, to mám rád. Jedním slovem kunda, myšleno dobré. Tak za tou se stavím a jsem moc zvědav.