Hledat  

Noční víkend v Brně

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Noční víkend v Brně

Příspěvekod Daimon » pát 2. říj 2009, 23:09

Ahoj všem, nemáte někdo typ na fajn kočku, ktera by fungovala v noci ze soboty na nedeli kolem cca 2 az 3:00 ?

Díky!
Daimon

Re: Noční víkend v Brně

Příspěvekod Honzi » sob 3. říj 2009, 19:44

Daimon píše:Ahoj všem, nemáte někdo typ na fajn kočku, ktera by fungovala v noci ze soboty na nedeli kolem cca 2 az 3:00 ?

Díky!

Nechci být skeptik, ale kromě Ivy u Semilasa a Aňy 40/173/64 774 801 905, které pracují později do noci a i u nich jsem skeptik, tak nevím. Tady je jednoduché pravidlo, musíš si je ověřit a musí tě poznat v rozumnou dobu a potom máš šanci. I když ze soboty na neděli na jednu hodinu? I ťapiny se chtějí bavit, asi nemáš šanci. A podle mých informací, tam musí být aspoň 2, kvůli různým individuím pod vlivem alkoholu. Nejsi taky jeden z nich. :wink:
Takže jedinná možnost, co bych mohl nabídnout jako tipy, je číslo 733 219 971, Nikol 25 a priváty Purkyňova 79 a Zborovská. Nikol inzeruje nonstop. Nejsem si sám jistý, jestli to byla ona, když jsem tam byl. Mám takové podezření, že se na tomto čísle střídají slečny. Ale fajn? Já jsem to tehdy dal do kategorie fyzicky uspokojí, ale nenadchne. Druhý provát, to je taková loterie. Kdo tam bude, ... .

Na tuhle dobu jsou určeny kluby a nebo u ťapiny celá noc.

Ale třeba jiní poradí ...

PS: Když se zde zrodil pravopisný kroužek, tak tip místo typ :lol:
Honzi

Příspěvekod brnak1 » sob 3. říj 2009, 20:28

.
Naposledy upravil brnak1 dne sob 22. říj 2016, 19:25, celkově upraveno 1
brnak1

Příspěvekod Honzi » sob 3. říj 2009, 20:57

brnak1 píše:Pozdě v noci se dá zajít do klubu na Jakubském nám. v centru nebo tam nejdřív zavolat a zkusit že jdeš jen na privat (tusim že za 1500), tohle je jejich inzerát:
http://www.sexvbrne.com/privat-klara-brno/42/
:arrow: Otevřeno: Po-Ne:21-05 :!:
je tady už o tom někde napsáno, holek je tam víc a dá se z nich vybrat. Vstup platit nemusíš ale nemůžeš tam pak sedět s holkama u baru a pít jejich předražené drinky.

To stejné na Milady Horákové 1, ale chování svlečen je klubové.
Honzi

Příspěvekod vulcan » sob 3. říj 2009, 21:50

brnak1 píše:Pozdě v noci se dá zajít do klubu na Jakubském nám. v centru nebo tam nejdřív zavolat a zkusit že jdeš jen na privat . Otevřeno: Po-Ne:21-05 :!: je tady už o tom někde napsáno, holek je tam víc a dá se z nich vybrat. Vstup platit nemusíš ale nemůžeš tam pak sedět s holkama u baru a pít jejich předražené drinky.

Není to moje osobní zkušenost, ale kolegy. Prý je tam nějaká dost sympatická Slovenka, cca 28 let, mnohem prý lepší než ta Klára. Bez záruky.
Kdybys byl v Praze, řekl bych Showpark.
vulcan

Příspěvekod Rafael » pon 5. říj 2009, 23:48

Daimon píše:Ahoj všem, nemáte někdo typ na fajn kočku, ktera by fungovala v noci ze soboty na nedeli kolem cca 2 az 3:00 ?

Díky!

Daimon
jak to dopadlo ?
Rafael

Příspěvekod Daimon » úte 6. říj 2009, 7:45

Ahoj vsem, vase odpovedi dorazily pozdej nez kdyz jsem byl naposled u netu, takze tento vikend jsem je nevyuzil. Par inzeratu s nabidkou non-stop sluzeb jsem sice na netu taky nasel, ale ani jedna z tech fotek me moc nenadchla, a do podniku se me nechtelo... Hodne holek ale nema v inzeratech "provozni" dobu, tak proto jsem hodil dotaz i sem. Diky za rady, pokud objevim nejakou hezkou nonstopku na private tak dam vedet :-)
Daimon

Příspěvekod a.mfora » úte 6. říj 2009, 18:35

Pokud se ozveš odpoledne s tím že máš představu se zastavit trěba ve dvě ráno, dá se domluvit. Martina 607 800 121
a.mfora

Zpět na Dotazy na dívky