|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
adamnovak23 píše:Koukám, že se zde někdo stále nesmířil s tím, že o něj koc nemá zájem a vyžaduje neustalou pozornost jak malé děcko
adamnovak23 píše:Nesnazim se zde o kazani, pouze jsem konstatoval, že mi to co zde dotyčný pacient předvádí již vice než rok vkuse přijde dosti za hranou a nemyslím si, že takové chování by zdejšími uživateli mělo být tolerovano. To by nam těch tapek brzo moc nezbylo když by zde obden někdo o nejake sdeloval její osobni udaje, pak se neni co divit ze holciny meni jmena a čísla jak na běžícím pase.
Smradka píše:adamnovak23 píše:Nesnazim se zde o kazani, pouze jsem konstatoval, že mi to co zde dotyčný pacient předvádí již vice než rok vkuse přijde dosti za hranou a nemyslím si, že takové chování by zdejšími uživateli mělo být tolerovano. To by nam těch tapek brzo moc nezbylo když by zde obden někdo o nejake sdeloval její osobni udaje, pak se neni co divit ze holciny meni jmena a čísla jak na běžícím pase.
Jen jsem napsal ze zase funguje a to že se podívám co je nového v jm kraji a poznám ji podle fotek není stalking a jestli si slečna nepřeje aby se zde o ní psalo tak má dělat normální práci
Juriorlov píše:Neví náhodou někdo jestli má nějaký profil třeba na amatérech kde ji je možné kontaktovat?
Uživatelé procházející toto fórum: Sovik123 a 2 návštevníků