|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pvdlfavb píše:Našel jsem inzerát, kde si zároveň píše 32 a 48 let.![]()
https://www.sally.cz/inzeraty/ona_hleda ... a__128151_Ahoj pánové, jsem milá a štíhlá černovláska - 48 kg a 3 prsa /přírodní a ráda Tě přivítám v soukromém bytečku nedaleko centra (KRALOVO POLE ) . Pracuji 10-19h! Napiš, zavolej a domluvíme se! Budu se těšit!!
ID inzerátu: 11660978, Přidáno:05.06.2022 (16:31)
Černovláska, 32 let, 163 cm, 49 kg
x24xx píše:Tak nevím, asi jsem měl dnes štěstí, že jsem ji zastihl v dobré náladě. Ale popořadě:
Aktuálně sídlí na Kamanově ulici v Králově Poli (nedaleko zastávky Tylova). Domluvil jsem se s ní včera, do telefonu zněla sympaticky. Chtěla to jen během dneška potvrdit sms zhruba hodinku před, což jsem udělal, a dokonce odpověděla.
................................
Byt (je tam s ní prý kolegyně jménem Šárka), mi přišel ok, standardní, čistý. Koupelna taky tak. Platil jsem 1200 za půl hodinky, čas nehrotila, mírně jsme přetáhli, strávil jsem tam i s 2 sprchami 40 minut.
K samotné akci - no tak GFE to úplně nebylo, ale to na privátech ani nehledám, neočekávám......................................
Opravdu těžko soudit, jiní měli evidentně horší zkušenost, ale za mě byla chováním v pohodě.
broukpytlík píše:Já byl u ní někdy v únoru posledně a nemůžu na ní říct nic špatného, domluva v pohodě, krásná, upravená slečna a busil sem do ní, co to šlo, čas neřešila, možná to bylo tím, že měla potom už padla a hodku sme pěkně promrdali a pak v pohodě pokecali. Jestli sem platil 2ku s OB? Přesně už si to nepamatuju. Takže některý komenty nechápu. To, že by zavanela nebo tak je myslím úplně mimo tento komentář.
Uživatelé procházející toto fórum: zlinak93 a 10 návštevníků