sumiiik píše:https://www.amateri.com/cs/lide/2636079/Katya_Katka
V dotazech nikdo rozumně neodpověděl tak jsem se rozhodl vyzkoušet.
Volal jsem,odpověděla že má klienta abych zavolal za půl hodiny. Volám znovu,sděluje že už je volná abych dorazil za půl hodiny aby stihla všechno připravit.
V telefonu řekla cenu1000/1500,příplatek 200 za OB,anál nedělá.Trochu jsem váhal jestli je to správný poměr ceny k věku a parametrům...Ale už jsem v životě přišel o víc tak co už...
Lokalita Husovice,řadová zástavba,parkování jsem nesledoval,používám MHD,zastávka je dvě minuty od domu.
Volám venku,za moment mě otevírá a pouští dovnitř.
Obývá pidibyt 1+kk,pidikoupelna ale všechno docela útulné. Menší postel se spoustou polštářů až se v nich člověk ztratí.
Podle fotek toho člověk moc nepozná,údajně je má schválně takové aby nebyla poznat,má normální práci,ale má delší černé vlasy,v obličeji docela sympatická,usměvavá,postava docela ucházející,hezký zadek až na dooost povislé břicho,přitom v profilu píše "žádné bříško..." Vypadá o dost mladší než udávaných 40 let,sama říkala že jí to nikdo nevěří že tolik má.
Tak ukecanou ženskou jsem ale dlouho nezažil,během chvilky jsem se dověděl skoro celý životopis i zdravotní anamnézu...
Domluva na službách,chtěla za hodinu 1500+300 za OB,řekl jsem že v telefonu byla jiná cena tak jsme se domluvili na původním požadavku.
Po předání peněz jsme se oba svlíkli,vzala mě na společnou sprchu (to jsem přivítal),vzájemně jsme se umyli,pořád jsem poslouchal nějaké průpovídky...
Vylezl jsem ze sprchy,už seděla na posteli a zeptala se jestli kouřím.

Řekl jsem že jak ucpaný kamna tak jsme si ještě zakouřili.
Pak se šlo na věc,kouření docela slušné,kundička hezká,voňavá.Holka vyhoví ve všem,ale z její strany žádná velká iniciativa,člověk by si řekl že když je taková ukecaná a bezprostřední že to bude jízda ale to teda ne.
Když bylo po všem tak jsme si ještě zakouřili,pak jsem šel do sprchy.Čas vůbec nesledovala,kdybych neodcházel tak bysme si ještě povídali kdoví jak dlouho...

Strávil jsem tam cca 70 minut,ještě šla se mnou ven že si jde koupit cigára.
Moje subjektivní plusy a mínusy:
+ Dobrá domluva
+ Holka docela hezká,usměvavá,sympatická,vypadá mladší,docela hezká postava
+ Prostory dobré,svíčky,ventilátor
+ Nehlídá čas
+ Kousek od MHD
- Moc ukecaná (někomu může vyhovovat)
- Povislé břicho a to hodně...
- Kouření v pokoji (mě to nevadí ale je mě jasné že pro spoustu kolegů to může být velký problém)
- Cena 1000/1500 příplatek za OB a piss
Nevím jestli budu ještě někdy opakovat,těch mínusů je docela dost,ale plusů taky...