Dobermann píše:Tvl jsem na přírodní prsa u borce:)))
Nevím jak ty ale já jeden a bohužel mě nalítla jen fotka bez nadpisu nějaké Trans , musíš být dobrý ocas při tvé inteligenci , myslím že každého by hned ťuklo do palice ,že jsem se spletl

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Dobermann píše:Tvl jsem na přírodní prsa u borce:)))
Hodný -chlap píše:mě už jen to stříkání do pusy snad se holka testuje
Honza1616 píše:Hodný -chlap píše:mě už jen to stříkání do pusy snad se holka testuje
pokud ti vadí pohlavně přenosné nemoci, tak by ti měl vadit i oral bez, líbání, 69 ....minimálně jedno z toho dělají všechny holky, protože i když ta holka má napsáno že vše dělá s ochranou, nakonec tam má líbání![]()
![]()
v tom případě by jsi měl Ťapky přestat navštěvovat,
při tomto "koníčku" všichni riskujemea musíme jen doufat že vysoké ceny jsou cestou k čistotě a pravidelným testům které si samozřejmě a určitě (
![]()
) ta holka kupuje za ty cenové přirážky
říkám si že tu ochranu ty holky požadují jen proto aby se do ní chlap neudělal a neteklo to z i když tam má dalšího klienta![]()
![]()
jinak myslím že ochrana je úplně zbytečná v tomto oboru, víz výše napsané služby
Honza1616 píše:Hodný -chlap píše:mě už jen to stříkání do pusy snad se holka testuje
pokud ti vadí pohlavně přenosné nemoci, tak by ti měl vadit i oral bez, líbání, 69 ....minimálně jedno z toho dělají všechny holky, protože i když ta holka má napsáno že vše dělá s ochranou, nakonec tam má líbání![]()
![]()
v tom případě by jsi měl Ťapky přestat navštěvovat,
při tomto "koníčku" všichni riskujemea musíme jen doufat že vysoké ceny jsou cestou k čistotě a pravidelným testům které si samozřejmě a určitě (
![]()
) ta holka kupuje za ty cenové přirážky
říkám si že tu ochranu ty holky požadují jen proto aby se do ní chlap neudělal a neteklo to z i když tam má dalšího klienta![]()
![]()
jinak myslím že ochrana je úplně zbytečná v tomto oboru, víz výše napsané služby
medvidek píše:Od září zdražení, vše o 200kc.vice - ach ty energie. Poslední týden v srpnu dovolená na 50%, poslední týden v září dovolená 100%
vlkodlak 36 píše:Nechápu,co je hezkýho na hubenoučké a malé prsa ty vole..![]()
Někteři hoši,vy jste nadžení..a hned aj ten mladý zajíček.
pujdu za ko-čkou,která je oveřená.![]()
Prsa aspon trojky..trošku vyvinutá..
Když už platím,at to stojí zato!
Radši 40.kočka,vyvinutá,která to s chlapem umí.![]()
pert.rudny píše:nová holka Eliška, na jedné fotce jak leží tak je nějaká cenzura, kdo ví co to je?
hosan_88 píše:
že by schované tetování?
tojejedno píše:medvidek píše:Od září zdražení, vše o 200kc.vice - ach ty energie. Poslední týden v srpnu dovolená na 50%, poslední týden v září dovolená 100%
Pockat coze? Naposled jsem byl v cervnu a bylo to 1700 na hodinu. Takze ted je to 1900? To snad ne...
suposupak1 píše:... pokud jses mladej tak to ani raci neskousej, vecer zajed nekam do baru a skus neco zbalit.
Che píše:Nina z privátu Nina privat Brno - 774129160 / 774 129 160, Brno, Zelný trh
24 let, 152/47/2, možné praktiky: klasika, masáž
Podělí se někdo o svou zkušenost?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků