|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
vulcan píše:Proč to Che přesouváš ?![]()
![]()
Vždyť to jsou docela vypovídající příspěvky o dané ženě. A nemyslím si, že by to nějak plevelilo, patří to k jejímu vláknu, včetně její ideologické úvahy..
gumak píše:Je v tom bordel jak jsem řikal na začátku. Tohle vlákno hoď do hazlu. Nech to na volnou diskuzi a maž spamy. Nedivim se že tu nikdo nepíše recenze .
Che píše:vulcan píše:Proč to Che přesouváš ?![]()
Vždyť to jsou docela vypovídající příspěvky o dané ženě. A nemyslím si, že by to nějak plevelilo, patří to k jejímu vláknu, včetně její ideologické úvahy..
To je samozřejmě věc názoru Vulcane. Holt můj je ten, že je to OT a podhoubí diskuse, že které by znovu vzešel ten strašný bordel .
vulcan píše:Pokud by se ta polemika "zvrhla", tak jasně, vždy je to možno utnout, přesunout.![]()
Ale zbytečně přesunout, jen proto, že si myslíš, že je to podhoubí...
mt847@gmail.com píše:Jojo, určitě jsi procházel kolem sexy školačky Sáry a nebo taky původně Niky ze Slatiny. První dveře při příchodu na patro. Byl jsem u obou, nicméně Sára/Niky má podstatně hlasitější projev
Deusex píše:Myslis hned prvni dvere po leve strane? Ja to slysel prvni dvere po prave strane jak vlezes za ty rozbity vstupni dvere. Ceska to nebyla sel slyset rusky prizvuk. Muzes na tu saru poslat odkaz? Diky. Musi tam byt tedy 3 nina sara a nejaka ruska.
mt847@gmail.com píše:Máš pravdu, na tu jsem zapomněl. O té mi bylo řečeno, že dělá jenom masáže (klasika a šuká jako každá jiná masérka)A je to tuším Ukrajinka. Jinak přikládám odkaz na Sáru https://www.sexprivat4you.cz/forum/view ... =2&t=12084
Deusex píše:To ti rikala nina ze dela jen masaze? Jinak dik za odkaz pujdu vyzkouset.
hosan_88 píše:no myslim že za chvilku nebude ani kde dělat otočky... Nevim, ale Brno je čím dale horší..... samá erotická masáž za 1500-3000,- Kč ale klasicky služby - sex se nějak vytracejíí....
Díky za odpověď. Nepotěšil jsi mne.medvidek píše:Štíhlá jako třeba Barborka rozhodně není,
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků