Díky za reakci a zároveň se omlouvám za nedostatky které jsem nezmínil. Jsem začátečník v psaní recenzí a i proto jsem nenapsal některé podstatné věci. Tuto recenzi jsem ale napsat musel, protože jsem byl takřka se vším spokojený(vždy se najdou nějaké mínusy jako u všeho)...
Co se týká masáže, tak jsem pak už nechtěl pokračovat já, nebylo to z iniciativy masérky(ta ba naopak byla i klidně pro další vyvrcholení...), tedy rád už jsem si jen pokecal a s masérkou se přitulil k sobě. Co se pak týká samotného inzerátu, tak právě ten mě zaujal a i kvůli tomu jsem se objednal. Znova podotýkám, nešel jsem zde za účelem sexu, ale uvolnění se po náročném dni

Nevím, ale já se nikde nedočetl v inzerci o poskytování sex. služeb. Co se pak týká samotné masáže, nezmínil jsem se možná z toho důvodu, že jsem neviděl úplně nějaké velké nedostatky. Maximálně, že Diana vypadá tak, že v tom začíná, takže byla snaživá ale naopak vždy se najdou nějaké nedostatky, ale je to spíše z důvodu hádám, že se ještě učí všemu jak má být...

Líbilo se mi, že moc času netrávila na břichu a otočila si mě dříve jak v polovině, to moc masérek nedělá a raději tráví víc času naopak.
Snad už jsem zmínil většinu co má být podstatou recenzi, znova se omlouvám