|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
manre píše:Tak jsem se objednal a jel 60km přijezd super cekam přijde nepodá ani ruku , tvaří se jak na pohřbu jdeme nahoru , třetí patro jen sem zlehka sahl na bok a pochvalil že ji to sluší , a ona konec jsem slušná holka zavolam ti vytah , řikam diky jdu pěšky ,škoda 2tis.https://www.naprivat.cz/eroticky-privat ... silvia-655
Undrvasrman píše:Taky jsem z tý recenze nepochopil jak to bylo s tou dvojkou a komu nakonec zůstala ve šrajtofli a zajímalo by mě to. U Silvie jsem kdysi byl asi třikrát. Je to jedna z těch holek, která se drží pravidel tantrických masáží, nikoli erotických. Dotyky proto spíše nepovoluje. Ze své zkušenosti dodám, že u Silvie je to nastavení autentické. Tantrické filozofii věří a masáž v tomto stylu provádí opravdu poctivou. Je to jiný zážitek než masáž erotická, má jiná pravidla. Ano, zažil jsem i holky které za zaříkadlo "já jsem tantra, nesahat" maskují vyčúranou oddtažitost, nicméně Silvie mezi ně nepatří.
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: aaabbbccc83648 a 3 návštevníků