Miaaa píše:Nechápu některé co tu píší, že bych měla skončit? To kvůli pár lidem co jsem si třeba s někým nesedla bych měla skončit, když mám tolik stálých klientů? Tihle co tu píší nemají ani ponětí jak to vlastně vše tohle chodí, kolik klientů ke mě chodí, hlavně..., že na foru jsou chytří jak.
Hlavně co je paradox, tak někteří jsou starší ještě než já

Chápu, blíží se doba mého návratu

To je tu pokaždé co se blíží můj návrat a pokaždé mám celou dobu obsazeno. Takže mám dát na radu pár ....? Myslím, že většina zkušených norníků moc dobře vědí, jak to tu s těmi recenzemi je.
Jak třeba nějaký nemocný psychopat co u mě nikdy nebyl si udělá deset profilů a píše jeden nesmysl za druhým, jen..., že má na mě vztek.
Ještě jednou děkuji některým co mají strach o můj věk, zdraví atd, ale já sama uznám za vhodné, kdy mám a nebo nemám skončit, na tohle radu určitě od nikoho nepotřebuji. Rozhodně nebudu končit, že mě to tu pár .... napíše. Hlavně plno mých klientů na tohle forum přestalo hodit a nebo nechodí vůbec.
A už vůbec nechápu jak někdo může do toho plést cestování po světě

To, že jsem cca tři měsíce v roce v Brně a zbytek relaxuji v teple, u moře atd je snad na škodu? Myslím, že právě naopak oproti některým, co pracují celoročně.
Dál se k tomuhle nebudu už nijak vyjadřovat, fakt nemám důvod tu skrz pár zhrzených lidí končit. Samozřejmě i já si s někým nesednu. Tak to v životě už je. Sto chutí.... Naopak, už se na většinu z mých xxxxx klientů těším.
Šťastný Nový rok přeji Mia