Hledat  

Nové holky v Brně

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Nové holky v Brně

Příspěvekod Leo2 » ned 7. bře 2010, 23:45

Leo2 píše:VAROVÁNÍ !!!
navštívil jsem bohužel ťapinu, která nabízí sexík nově na Cihlářské nebo doma v Rosicích pod jménem Linda nebo Renata s tel.č.723293551.
Uvádí různé emaily na kontakt jako jsou linda214@seznam.cz nebo renata8686@seznam.cz nebo sykorova1234@seznam.cz !!! :evil:
Domluva vstřícná, postavička "tlumič vášní", šukání hrozné a hlavně zaplať předem a hned ať to je odbyto! :evil: :evil: :evil:
Inzeráty pořád přepisuje, takže odkazy nejsou denně aktuální. Kopie se dají "vyguglovat" podle uvedených emailů... :P
Caw Leo
Leo2

Příspěvekod Rorys » ned 14. bře 2010, 14:52

tak tu Cihlářskou jsem byl už dvakrát prubnout,je to úplně nový privát,chce to ještě nějaké dodělávky ale jinak čisto a celkem útulno. Jsou tam prý jen dvě holčiny jenda je Lea 21 a druhá Kamila 33 spíš bych tedy řek tak 38. Dohoda a poskytnuté služby v naprostém pořádku byl jsem mile překvapen. O te kočině co tu píšeš nic nevím, ale na seznamkách jsem ji taky viděl. Co bych dodal tak ceny jsou půlhoďka 900 a hoďka 1300 a žádné příplatky :P jak třeba na Tkalcovské kde jsou prý už namontované i kamery. :evil:
Rorys

Příspěvekod honza21 » ned 14. bře 2010, 18:18

Vzkaz proLeo2,já teda nevím,ale s tou kočenou co o ní píšeš tak hnusně že je nějaká Linda nebo Renata,nejen že pokud ta kočena má podle tebe více mailovek,je to pouze její věc.ale chci říct,že to co tady o ní píšeš není pravda,já jsem se s ní setkal a byl jsem velice spokojený.Rád se k ní budu vracet,můžu jí všem chlapům vřele doporučit.Je to úplně normální solidní,slušná a docela pěkná kočena. čus Honza 21
honza21

Příspěvekod Honzi » ned 14. bře 2010, 20:33

Jmenovče, trochu klidu a nohy v teple. On je či byl privát i na Cihlářské 3. Velmi, ale velmi špatné reference. Tak se nejdříve dohodněte, kde to bylo ... . :roll:
Honzi

Příspěvekod Rorys » ned 14. bře 2010, 22:53

Tak to teda nevím ,ale toto kde já jsem byl je Cihlářská 18, a podle prostředí je to opravdu privát ve výstavbě. A hlavně je tam čisto ,jak koupelna tak i čisté ručníky. Slečny už když jsem volal tak mě sami upozorňovaly na to že to je nový privát :D a né ten co o něm slyšely jen špínu :evil: Můj osobní dojem je na jedničku. Pouze doufám že to dotáhnou do zdárného konce.!!!!!
Rorys

Příspěvekod gustav303 » pon 15. bře 2010, 0:29

Najel jsem na tyto stránky a zjistil jsem že tu někdo píše o privátě na ul.Cihlářská 18.už jsem měl tu čest na tento privat zajít.Nejsou tam jenom dvě,ale je jich tam víc.Nějaká Linda nebo Renata apod.tam ale nedělá.Sice mají naklizeno,ale přístup slečen nic moc.Z té jedné slečny za kterou jsem přišel byl dokonce cítit alkohol.Není pravda,že nechtějí žádné příplatky.Jedna z nich nabízí v inzertu i anál,ale přitom ho vůbec nedělá a když už,tak za příplatek 300kč,což by mělo být podle mě už v ceně.
gustav303

Příspěvekod Leo2 » pon 15. bře 2010, 14:33

Vůbec bych se nedivil, kdyby tu kočenku s více jmény "Linda/Kamila/Sandra/ z tohoto privátu vypoklonkovali, protože dobré jméno svým vzhledem a přístupem jim určitě nedělá. Jinak láká na šukání doma v Rosicích (blízko náměstí).... :twisted:
Tak komu se líbila, ať si to jde znova užít :lol: :lol:
caw Leo
Leo2

Příspěvekod gustav303 » pon 15. bře 2010, 16:02

Až na to že ani pod jedním z těchto jmen tam žádná taková slečna vůbec nedělá.Leo je nejspíš nějaký pisálek.
gustav303

Příspěvekod gustav303 » pon 15. bře 2010, 16:09

Mimochodem,v těch Rosicích je privat kousek od supermarketu Lidl.
gustav303

Příspěvekod Honzi » pon 15. bře 2010, 17:52

gustav303 píše:Až na to že ani pod jedním z těchto jmen tam žádná taková slečna vůbec nedělá.Leo je nejspíš nějaký pisálek.

Gustíku, Leo má někdy dost razantní názory, ale je to norník a pokud něco napíše, tak ne aby jen tak něco psal.

Co se týká toho privátu, tak je tam jen jedna šukací místnost a druhá z nouze ctnost, vlastně kuchyňka do které bylo vidět. Slečna měla celkem hodně velký problém se svojí identitou, Patricie. Uvedla v inzerátu zjevně nepravdivé údaje o věku, váze, velikosti prsou a ani pořádně nevěděla co inzeruje za služby. Později už tam Patricie neinzerovala, ale bude tam pod jiným aliasem. Snaha byla hlavně o rychlé ukončení bez námahy před limitem. Takže to nejhezčí tam byla skutečně koupena a ručník.

Nějak se mi doneslo, že se tu přestěhovaly ze Zlína, takže se jich jen tak ptám, jaké mají s nimi zkušenosti. :?:
Honzi

Příspěvekod Patricie » pon 15. bře 2010, 20:07

Tak hele pánové,
ráda bych uvedla na pravou míru to co tu píše Honzi. Jsem Patricie, jsem z privátu na Cihlářské 18, ale byla jsem tam zatím celkem 3x a to odpoledne cca na 3 hodiny a pouze jako záskok za Leu. Musím tě Honzi zklamat, ale za tu dobu jsme tam neměla ani jednoho zákazníka, takže tvrzení, že jsi se mnou byl a bylo to šup a nic, tak je sprostá lež a hlavně totální BLBOST!!!! Míry mám 163/65/3, každému kdo mi zavolá, tyto míry po pravdě nahlásím, takže pokud někdo čeká nějakou štíhlou kočenku, tak musí hledat jinde. Jinak Linda-Renata tam byla jeden den a jelikož si na ni klient od Kamily ztěžoval, tak už tam není a nebude!!! Dále, je tam opravdu jedna šukací místnost, potom obývací s kuchyní,ale i ta je provizorně zařízená, takže pokud je místnost obsazená, klient si může vybrat jestli chce počkat nebo mu stačí provizorní. Pokud chce počkat, může si tam dát kávu a pokecat a není nikde problém. Z toho důvodu jsou tam holky pouze 2 a já jen na záskok. takže pokud máš nějaké dotazy tak tady máme prostoru dost, klidně se ptej. Jinak já si jméno neměním, proč taky???
Patricie
P.S Zajímalo by mě tedy s kým jsi na tom privátu byl.
Patricie
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Honzi » pon 15. bře 2010, 20:17

No, jestli je to blbost, tak ze strany vašeho privátu. Pro ostatní uvádím vámi napsaný text inzerátu.

Jsem mladá,štíhlá a atraktivni dívka, která ví dobře,co más rád. Nabízím klasiku,oralek,relaxacni masaze,mazleni,autoerotiku,a jiné.Vse je velmi diskretni a na urovni.Prostory mam.Cenik:od 600,-Tak napis a okoren si zivot!! na odpoved se tesi Patricie(21 let 168/51,dvojky prsa brunetka)moc se na vas tesim:)

Takže si to laskavě ujasněte mezi sebou, ta blbost je mezi vámi. Na tohle jsem reagoval, byl jsem tam a i mě osobně by zajímalo, za kým jsem tam vlastně byl a proč jsou inzerované údaje o tobě nepravdivé, dokonce je sama rozporuješ. :roll: :roll: :roll:
Honzi

Příspěvekod Leo2 » úte 16. bře 2010, 14:35

Díky Honzi za správný názor a zastání :)
Nakonec tedy přiznáváte, že Linda/Renata/ atd. tam dělala a možná si vypůjčila i jméno Patricie, protože obdobný zážitek s ní měl asi každý a brzy si to norníci mezi sebou naštěstí sdělili :roll: :lol: :oo:
Taková "antisexťapina" by neměla na žádném privátě mít místo :evil: :twisted: :evil:
Nejde přece jen o ní, ale o jméno celého privátu, a to si musíte uvědomit hlavně vy, co dáváte "šuksquadru" dohromady. Momentálně jméno "Cihlářská" je tedy díky této osůbce poškozeno, tak se dejte dohromady a vymyslete třeba nějaký "akční" slevy ve formě každá druhá návštěva za 50% nebo "jarní obleva - 20%" a pod., abyste si vylepšili pověst.... :lol: :P ::oral::
Pravdou je, že pokud by tam byla zase "Linda-Renata" tak ani zadarmo :mrgreen: to si ho raději --:o
Caw Leo
Leo2

Příspěvekod gustav303 » stř 17. bře 2010, 8:50

Jakou barvu vlasů má ta s těmi více jmény Linda Renata atd?
gustav303

Příspěvekod gustav303 » stř 17. bře 2010, 9:57

Leo kdyby sis pořádně přečetl co tu kdo píše,tak bys věděl,že Patricie je jiná baba než ta co myslíš.
gustav303

PředchozíDalší

Zpět na Dotazy na dívky