Hledat  

Asiatky Erbenova 1 brno

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Asiatky Erbenova 1 brno

Příspěvekod Jose2000 » pát 13. čer 2025, 15:07

Asiatky moc nemusím, před léty jsem byl u jedné a byl to děs...
Zde jsem se ale nechal zlákat pozitivními referencemi na Yoyo.
Domluva po SMS, napsal jsem, že chci YoYo a za pár minut jsem stál u vchodu.
Otevřela jiná slečna, ukázal jsem jí fotku a dostal jsem, co jsem chtěl :-)
Yoyo nebyla asi příliš ve formě, já chtěl hodinu, ona mě přemlouvala na 30 min. ale nakonec přistoupila na hodinu.
Mám rád drobné ženy a v tomto ohledu jsem byl opravdu spokojený. Silikonová prsa k ní tak nějak sedí a za mě je to pěkná ženská.
Co bych vytknul je sociální zázemí, je to celkem děs, jak někde na stavbě...
Orál bez gumy, něžný a opravdu luxusní. Občas si nechala i přimáčknout hlavu, ale deepthroat to nebyl.
Sex nejdříve na koníka a potom klasika, dlouho jsem nevydržel, předchozí orál byl opravdu dlouhý a dráždivý :-)
Do pusinky to nechtěla, tak jsem se jí udělal na kozy.
Nabídla masáž, vodu a hašlerku ... :-)
Dvě věci bych vyzdvihnul:
- ujíždím na dráždění bradavek, nechala si je celkem hodně mačkat a tahat, vůbec nic nenamítala!
- ke klientovi se slečna chová s asijskou úslužností, řekl bych až s takovou úctou, to jsem u "západních" holek ještě nikdy nezažil.
Návštěva nebyla 100%, ale na Brno bych řekl nadstandard. Zda se vrátím nevím, ale nebojte se vyzkoušet :-)
Jo a za tu hodinu jsem tam nechal 3000,-
Jose2000

Příspěvekod Opatovicezajda » pát 27. čer 2025, 10:59

Byl ted nekdo? Pujdu to tam srovnat zase :)
Opatovicezajda

Příspěvekod Drygl » úte 1. črc 2025, 19:04

Na základě zdejších kladných recenzí jsem byl dnes navštívit Yoyo na adrese Drobného.Domluva přes WA rychlá a celkem bezproblémová. Půl hodiny před jsem potvrdil schůzku a vyžádal si, ať je pro mě připravená slečna Yoyo. Jsem na místě - píšu SMS - a po pár minutách nakonec zvoním na zvonek a otvírá Yoyo.
Prostory, jak již bylo zde zmiňováno, jsou takové zvláštní "skladové", ale pokoj vcelku útulný a čistý. Prohodili jsme jednoduchou angličtinou pár slov a poté jsem byl dotázán, jestli chci sprchu. Přesun do sprchy a zpět na pokoj. Na pokoji přesun na postel, kde už byla připravená Yoyo. Začala mě líbat a obdivovat moje vysportované tělo s komentářem "nice body" :-D. Líbala mě po celém těle a postupně se přesunula na OB. Orál velice slušný a vypadala, že si ho užívá. Potom na mě naskočila a začala rajtovat s pěkným zvukovým projevem. Proběhla výměna několika poloh, kdy jsme zakončili na misio...
Po sexu se mě zeptala, jestli chci masáž, na kterou jsem kývnul. Masáž nebyla žádná profi, ale určitě nebyla špatná. Příjemný relax....
Následoval opět dotaz, jestli chci sprchu - ano. Cestou do sprchy jsem potkal kolegyni Yoyo (nevím, která to byla) a anglicky jsem ji pozdravil. Její reakce na mě byla "hmmm" a plácla mě po zádech :-D V tom se ke mně přiblížila Yoyo a záda mi pohladila a pofoukala :-D Závěr byl celkem sranda a holky jsou dost v pohodě, takže se nebojte navštívit.
Platil jsem 3000 Kč/hod.
Yoyo měla za mě velice vřelý přístup a přístup ke klientovi je opravdu na vysoké úrovni. Jo a ještě bych zapomněl - byla hezky vyholená ;-)

Noření zdar :-D
Drygl

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky