od Televizor » úte 8. črc 2025, 21:10
Byl jsem pred casem nalakan hezkymi fotkami a dobrymi recenzemi. Az tesne pred navstevou jsem se podival na historii tech uzivatelu, kteri psali ty pozitivni recenze. Rikal jsem si, ze bych se na to mel vysrat, protoze pozitivni recenze jsou napsane jenom novymi nicky za ucelem techto recenzi... Navic se stejnymi gramatickymi chybami, jake mela v tu dobu Misa v inzeratu. Zajimava nahoda... Domluva ale byla v pohode pres WA (i kdyz teda hodne strucna), tak jsem vyrazil. Je to v jedne vesnicce cca 20 minut od kraje Brna (sama Misa ma v nicku "Slavkov" - no dejme tomu ze to je cca tim smerem...). Presnou adresu psat nebudu, asi to neni potreba. Otevrela mi hezka blondynka, tak jsem sel dal. A zbytek uz je nekolikrat popsany v recenzich u Lindy v prilozenem vlaknu (je to ona). Masaz zad (na lehatku) celkem prijemna, potom otocka a obycejna honka bez napadu (obcas se dotkne pera tema silikonama). Zadne B2B, vzajemne doteky a ani pokochani hezkym telem (masiruje v kalhotkach) necekejte. Vzhledem k tomu, ze ma v inzeratu napsano "vice vyvrcholeni v cene", tak jsem se nijak nedrzel a udelal jsem se hned s vidinou druheho vrcholu pozdeji. Chyba, po vystriku se najednou sbalila a odesla si na zachod umyt ruce a pro hajzlpapir (ja tam zatim lezel sam nahy s pocakanym brichem v suterenu ciziho domu kdesi v prdeli, no eroticka atmosfera jako prase...). Utrela me tim hajzlpapirem a navic takovym tim levnym suntem, co se trha kdyz ho namocite. Kousky toho prilepeneho papiru jsem si z zaludu a kouli musel umyvat ve sprse (btw pokud mate vic nez 170 cm, tak se radeji nesprchujte, v te nemozne male sprse to ani nejde...). Po utreni to sla hned splachnout do zachodu a potom jsem slysel, jak si tisic let umyvala ruce mydlem jako by na nich mela kyselinu... Po likvidaci toho nebezpecneho biologickeho odpadu prisla zpatky a zacala se najednou beze slova oblikat - ze se mam zvednout, sprcha a odchod. Zadne druhe vyvrcholeni se nekona nehlede na cas... Cele se to odehrava kdesi ve sklepni posilovne, kterou jenom prepulila na pul nejakym zavesem a dala tam kycovite obrazy jak z bordelu z devadesatek. No celou dobu cekate, kdy se objevi jeji starej (kdyz tam chodite polonahej po chodbe kolem povesenych panskych kosil). Hosi, kaslete na to, nema to cenu. Je to sice hezka holka, ale tim veskera pozitiva opravdu konci.