Také jsem ji navštívil, bylo mi sympatické, že má foto i s obličejem, tak člověk ví, do čeho jde.
Domluva bez problémů, jak již někdo zmiňoval dříve, je ochotná i v méně standardní časy. Lokalita v pohodě, byteček malý, ale čisto. Fotky odpovídají, žádné negativní překvapení se nekonalo.
Na místě již domluva stran typu masáže etc., z pohledu konverzačního opět bez výhrad, dá se s ní normálně slušně bavit, slečna není hloupá, taková fajn holka. Má i pěknou postavu a mně se v obličeji líbí, ale ano, je to standardní "podle vkusu každého soudruha". Pak sprcha a šlo se na věc. Dal jsem si 1,5 hodiny, tělo na tělo a zakončení footjob - na což jsem byl celkem zvědav, protože to obvykle ty holky neumí. Takže masáž a celkově atmosféra opravdu dobré, ona ví, co dělá a opravdu to umí, už na břiše mě dole zpracovávala a bylo to super, což u většiny jiných masérek nezažívám. Pak otočka, hodně masíruje prsama, taky dobré a pak už zmíněný footjob, který byl fakt fantastický a tak dobrý jsem ještě nezažil. Hladila mě při tom i po stehně a po ruce, mohl jsem ji otlapkávat, navíc hezký výhled, jako opravdu dobrý. Navíc si člověk celkem může říct co a jak se mu líbí a alespoň mně tedy vycházela vstříc.
Takže shrnuto: určitě pro mě vysoký nadprůměr, ale možná je to dané i tím, že jsme si celkem sedli. Opáčko určitě bude, musím vyzkoušet, jak to umí rukama.
Negativum je snad jen jediné a to je cena, platí ceník, který uvádí @fotoer o dva příspěvky výše. Chápu, že to pro někoho může být dost. Osobně jsem spíš příznivce volného trhu, nářky typu "nepřeplácejme je" mně moc neoslovují a nevadí mi si za kvalitu připlatit. V tomto případě bych řekl, že to za ty peníze stojí. Podobný pocit mám i u YVES (
https://www.sexprivat4you.cz/forum/view ... 5&p=119389). Raději zaplatím více za kvalitu než ušetřit a dostat bídu. Ale nechci začínat flame, jsem příznivce toho, ať si každý dělá (a platí), co (a kolik) chce.