Hledat  

88Mirka88

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: 88Mirka88

Příspěvekod kukoko » pát 18. črc 2025, 9:54

Fuckingshit píše:Tohle není klasická šlápota, která by stála o to, aby jí volalo na telefon 50 chlapů denně. Podle mě dává šanci jenom někomu.
Napsal jsem ji asi 50 zpráv během půl roku, jenom jsem se slušně ptal, jestli se můžeme domluvit. Nereaguje, odpověděla jen asi třikrát za tu dobu.
Slyšel jsem její hlasovky, podle toho jak mluví, ego až do nebes...
Vyrukovala na mě s cenou 4000, po handlování s cifrou mi poslala hlasovku, že nemá za potřebí se se mnou dohadovat a rovnou mě zablokovala.
Přitom jak vidím, tak dala někomu i za 1200. Nemám rád tenhle typ holek, co se tváří, že nejdou pod 4t a potom támhle někde za rohem kouří kokoty za 5,50 a ještě si nechají vystříkat hubu.
Padl jsem za oběť, co už... Asi nás takových bylo i víc, ale jak vidno, už chodí alespoň za 3000 nějak stabilně. Ego pomaličku klesá... :)

nefňukej .... i holky mají právo si vybírat, já šanci dostal a nelituji ani jediné koruny ... a rád si dám opáčko
kukoko

Příspěvekod madmanbill66 » pát 18. črc 2025, 10:35

Fuckingshit píše:Tohle není klasická šlápota, která by stála o to, aby jí volalo na telefon 50 chlapů denně. Podle mě dává šanci jenom někomu.
Napsal jsem ji asi 50 zpráv během půl roku, jenom jsem se slušně ptal, jestli se můžeme domluvit. Nereaguje, odpověděla jen asi třikrát za tu dobu.
Vyrukovala na mě s cenou 4000, po handlování s cifrou mi poslala hlasovku, že nemá za potřebí se se mnou dohadovat a rovnou mě zablokovala.
Přitom jak vidím, tak dala někomu i za 1200. Nemám rád tenhle typ holek, co se tváří, že nejdou pod 4t a potom támhle někde za rohem kouří kokoty za 5,50 a ještě si nechají vystříkat hubu.
Padl jsem za oběť, co už... Asi nás takových bylo i víc, ale jak vidno, už chodí alespoň za 3000 nějak stabilně. Ego pomaličku klesá... :)

Vážně seš tak zoufalej abys ji psal 50x? Tahle holka si hodně vybírá a pokud ji nějak napoprvé nezaujmeš tak máš prostě smůlu a musíš se s tím smířit. Ego má vysoký, to je fakt, ale narozdíl od spousty holek si to může dovolit, vzhledem k tomu jak vypadá, takže to bych jí neměl za zlý.
madmanbill66

Příspěvekod Opatovicezajda » pát 18. črc 2025, 10:49

kukoko píše:

nefňukej .... i holky mají právo si vybírat, já šanci dostal a nelituji ani jediné koruny ... a rád si dám opáčko

Psal jsem ti sz, dej vedet :)
Opatovicezajda

Příspěvekod Fuckingshit » pát 18. črc 2025, 12:00

madmanbill66 píše:Vážně seš tak zoufalej abys ji psal 50x? Tahle holka si hodně vybírá a pokud ji nějak napoprvé nezaujmeš tak máš prostě smůlu a musíš se s tím smířit. Ego má vysoký, to je fakt, ale narozdíl od spousty holek si to může dovolit, vzhledem k tomu jak vypadá, takže to bych jí neměl za zlý.

50 zpráv během půl roku... Poprvé jsem jí psal někdy loni na vánoce. Když někdo nereaguje, nebo si zprávu jenom přečte a neodpovídá, prostě se jenom připomínám občas, dávám najevo zájem, nevidím na tom nic zoufalého. Mělo to jenom naznačit, že domluva není snadná, pro ty více inteligentní tady... Pokud jí nezajímá obyčejný dotaz na schůzku, měla to dát najevo hned.
Apropo pokud někdo musí nejprve zaujmout, aby následně mohl zaplatit 3-4t za schůzku, no nevím jak ho nazvat :)
Fuckingshit

Příspěvekod Strycekfido » pát 18. črc 2025, 12:16

MNMN píše:nejake info jako cenik nebo sidlo ?

2500 za cislo si řekla ale před delším časem...
Strycekfido

Příspěvekod albert wesker » pát 18. črc 2025, 15:58

Ale psát 50 zpráv kurvě co nereaguje, to je fakt zoufalství.
albert wesker

Příspěvekod madmanbill66 » pát 18. črc 2025, 17:58

Fuckingshit píše:
madmanbill66 píše:Vážně seš tak zoufalej abys ji psal 50x? Tahle holka si hodně vybírá a pokud ji nějak napoprvé nezaujmeš tak máš prostě smůlu a musíš se s tím smířit. Ego má vysoký, to je fakt, ale narozdíl od spousty holek si to může dovolit, vzhledem k tomu jak vypadá, takže to bych jí neměl za zlý.

50 zpráv během půl roku... Poprvé jsem jí psal někdy loni na vánoce. Když někdo nereaguje, nebo si zprávu jenom přečte a neodpovídá, prostě se jenom připomínám občas, dávám najevo zájem, nevidím na tom nic zoufalého. Mělo to jenom naznačit, že domluva není snadná, pro ty více inteligentní tady... Pokud jí nezajímá obyčejný dotaz na schůzku, měla to dát najevo hned.
Apropo pokud někdo musí nejprve zaujmout, aby následně mohl zaplatit 3-4t za schůzku, no nevím jak ho nazvat :)

To je úplně jedno za jak dlouho. Prostě seš na to měl vykašlat po pár zprávách, a ne pořád vypisovat i když očividně nemá zájem…
madmanbill66

Příspěvekod ugo » pát 18. črc 2025, 18:25

Slečna je krapet vychcaná, mazaná a potvora.
Pár měsíců zpět byla ještě v Obřanech domluvili jsme se 2,5 tis za hoďku. Po 20 min čekání jsem odjel, za dalších 20 napsala, že dnes už nic. Při dalším setkání chtěla vyšší cenu a pak už ani neodpověděla.
Když už si to zobrazí může aspoň odpovědět, že nemá zájem.
I když je kurva skutečně kurva a honí si ego, může mít aspoň trochu slušnosti.
ugo

Příspěvekod Fuckingshit » pát 18. črc 2025, 20:59

madmanbill66 píše:
Fuckingshit píše:

To je úplně jedno za jak dlouho. Prostě seš na to měl vykašlat po pár zprávách, a ne pořád vypisovat i když očividně nemá zájem…

Hlavně už to furt neřeš vole :roll: Děláte z toho kovbojku, jak kdybych ji psal 50 zpráv denně :) Prostě jsem jí poslal hodně zpráv, tečka. Jednou za týden, za 14 dní jsem se zeptal, jestli náhodou nemá zrovna čas... Důležitější jsou snad ty ostatní věci. Jenom debil bude tuhle informaci řešit ještě na třetí stránce :roll:
A jak nemá zájem? V dnešní době je vytížená každá. Je normální, že i když někam voláš, nedovoláš se hned na poprvé, musíš volat i několikrát, třeba další den... Tak mě prosimtě nepoučuj ty, s 15-ti příspěvkama tady, co a jak mám dělat.
Fuckingshit

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky