|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
PetanJihlavaPetr píše:Já bych řekl že tu mrdnicku tu snad nikdo neměl protože chvilku píše pak se trochu domluví a pak zase nic.
PetanJihlavaPetr píše:Ahoj tak co ta Mrdnickanadrzena šukal ji někdo uz zas moc neodpovídá?
PetanJihlavaPetr píše:Ahoj tak co ta Mrdnickanadrzena šukal ji někdo uz zas moc neodpovídá?
PetanJihlavaPetr píše:Ahoj mel jsem sni setkání je v pohodě ale je sni špatná domluva.
bleabr píše:PetanJihlavaPetr píše:Ahoj mel jsem sni setkání je v pohodě ale je sni špatná domluva.
Rozvedeš to trochu?
bleabr píše:PetanJihlavaPetr píše:Ahoj tak co ta Mrdnickanadrzena šukal ji někdo uz zas moc neodpovídá?
Má někdo reálnou zkušenost? Pochlubte se.
gtx3 píše:bleabr píše:PetanJihlavaPetr píše:Ahoj tak co ta Mrdnickanadrzena šukal ji někdo uz zas moc neodpovídá?
Má někdo reálnou zkušenost? Pochlubte se.
já ji měl 3x..ale už je to asi rok..domluva opravdu těžší..neni uplně hubená, ale má tvar..má fakt výdrž...šukal jsem ji jenom anál..ale opravdu k
neutahání..nejdříve prsty potom péro asi 15min, potom opět prstění 4 prasty v análu uplně v pohodě 10minut.potom zase péro..a znova kolečko..asi po 50minutach intenzivniho šukaání pa prstění, jsem byl uplně hotovej...a ona chlěla pořád
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků