Hledat  

Laura (Hodonín)

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Laura (Hodonín)

Příspěvekod Drygl » stř 27. srp 2025, 12:26

https://dobryprivat.cz/divka/laura-vary/

zdravím pánové, povedlo se někomu navštívit a spojit se s ní?
Drygl

Re: Laura (Hodonín)

Příspěvekod concorde » stř 27. srp 2025, 23:57

Drygl píše:https://dobryprivat.cz/divka/laura-vary/

Já jsem jí psal na WA - 2000/půlhodina, 3000/hodina, v ceně je klasika, masaz, lízání. Za všechno ostatní příplatky - 500 a za anal chce 1000. Tohle, už z principu nepodporuji :evil:.
concorde

Příspěvekod madmanbill66 » čtv 28. srp 2025, 0:06

concorde píše:
Drygl píše:https://dobryprivat.cz/divka/laura-vary/

Já jsem jí psal na WA - 2000/půlhodina, 3000/hodina, v ceně je klasika, masaz, lízání. Za všechno ostatní příplatky - 500 a za anal chce 1000. Tohle, už z principu nepodporuji :evil:.

Souhlas, ty ceny jsou prostě moc a ještě k tomu je to cestovatelka, a s těmi já obecně nemám tak dobré zkušenosti.
madmanbill66

Příspěvekod petastrnad » ned 31. srp 2025, 20:59

Ceny jsou teda dost přestřelené, hlavně když by někdo chtěl ještě něco za příplatek. Do toho bych nešel...
petastrnad

Příspěvekod Tomm123 » pát 5. zář 2025, 10:21

Já ji měl před rokem někdy v červnu kdy se na chvíli nacházela v Brně. Myslím, že jsem taky platil 2000 Kč za půl hodiny. Žádný příplatek jsem nevyužil, neboť její hrůzná cenová politika tedy pořád stejná co tady čtu. 500 Kč za líbání, 500 Kč za orál bez, 500 Kč za výstřik do pusy, dalších 500 Kč za polykání a 1000 Kč za anál. Postava odpovídá jejím přiloženým fotkám a videím. Prsa, zadek, břicho, vše vysportované. A při mé návštěvě jsem jí prý zastihl, kdy to zrovna údajně s tím sportem přehnala a byl jsem upozorněn, že musím pomalu, čímž mi tedy dala hned v úvodu najevo, že žádná divočina se konat nebude, což mohla být pravda, ale nebo taky trik jak se vyhnout větší aktivitě. Protože mám rád i něžný sex a mazlení, tak mě to až tak neodradilo. Kouření bylo za mě dost dobré i s gumou a i ten anál bylo o ní psáno že dělá dobře a i s většími. Žádné GFE se ale nekonalo, akce a pokec, vše takové profi. Dlouho se nikde nezdrží a teď jak koukám tak je zrovna v Pardubicích. Její domovina je Praha. Vlákno má tuším v sekci "Dívky z Brna na sex". Opakování spíše ne.
Tomm123

Příspěvekod madmanbill66 » pát 5. zář 2025, 10:31

Tomm123 píše:Já ji měl před rokem někdy v červnu kdy se na chvíli nacházela v Brně. Myslím, že jsem taky platil 2000 Kč za půl hodiny. Žádný příplatek jsem nevyužil, neboť její hrůzná cenová politika tedy pořád stejná co tady čtu. 500 Kč za líbání, 500 Kč za orál bez, 500 Kč za výstřik do pusy, dalších 500 Kč za polykání a 1000 Kč za anál. Postava odpovídá jejím přiloženým fotkám a videím. Prsa, zadek, břicho, vše vysportované. A při mé návštěvě jsem jí prý zastihl, kdy to zrovna údajně s tím sportem přehnala a byl jsem upozorněn, že musím pomalu, čímž mi tedy dala hned v úvodu najevo, že žádná divočina se konat nebude, což mohla být pravda, ale nebo taky trik jak se vyhnout větší aktivitě. Protože mám rád i něžný sex a mazlení, tak mě to až tak neodradilo. Kouření bylo za mě dost dobré i s gumou a i ten anál bylo o ní psáno že dělá dobře a i s většími. Žádné GFE se ale nekonalo, akce a pokec, vše takové profi. Dlouho se nikde nezdrží a teď jak koukám tak je zrovna v Pardubicích. Její domovina je Praha. Vlákno má tuším v sekci "Dívky z Brna na sex". Opakování spíše ne.

Pokud se nepletu, tak do Brna už nejezdí, že?
madmanbill66

Příspěvekod Tomm123 » pát 5. zář 2025, 12:25

Myslím že naposledy byla vloni právě co jsem za ní byl co to tak sleduju. Ale vzhledem k její cestovní aktivitě teď po Moravě je možné že se zase objeví.
Tomm123

Zpět na Dotazy na dívky