|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Fuckingshit píše:Z Amatérů se stal dost komerční projekt. Někdo zjistil, že se na tom dá vydělat a ten vývar z těch stránek musí být neskutečný... Začalo to přidáním VIP funkce, později funkce nakupování služeb za kredity, tím se defakto část obsahu stala placenou. Někteří lidé si na tom založili živnost, po vzoru Onlyfans - chceš vidět moje album, video, zaplať 200, 300, 1000 apod. Úplně mě doráží funkce "chceš si psát s uživatelkou xy? Odemkni za x kreditů...![]()
..
natanis píše:Ahoj - ano, souhlasím s předchozími soudruhy!!! "Amatéři" v poslední době už stojí docela za hovno! Holky nechtějí mrdat, jen by nabízeli "erotické masáže"(t.j. vyhonění!), fotky, webku, sexchatík, dokonce "hodnocení čuráka" - no tvl. - jako pošlu jí jeho fotku a ona za prachy mi pošle slohové cvičení, jakýho mám úžasnýho???!!!
Jo, a pak taky ty, co si myslí, že ji mají ze ZLATA! (začínají na trojce a výš!) PROSTĚ - KLUCI - ÚPADEK DOBRÝCH (nornických) MRAVŮ !!! - Kam ten svět spěje!!! - a k tomu ještě ten posranej systém kreditů, VIP, a OVĚŘOVÁNÍ osob- to jako mám poslat ofocenou občanku tomu majiteli serveru, aby znal mé jméno, údaje, totožnost a mohl si pak s tím dělat, co chce???( třeba vydírat?) - TAK TO NASRAT!!! ....Blbý je, že zatím nic podobného a lepšího neexistuje, nebo o tom nevím.."Lidé.cz" zanikly, "zákulisí" a "sex-doma" taky už moc nefungují, tak nevím. Víte něco, jestli na netu žije něco jako "Amíci"? A podařilo se vám, někdy v poslední době , odlovit nějakou amatérku za prachy? - dejte echo! ahoj a pěkný mrd vespolek!
Uživatelé procházející toto fórum: p13m a 26 návštevníků