Hledat  

Sara tel:739878695/tel:739 878 695

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Sara tel:739878695/tel:739 878 695

Příspěvekod sumiiik » ned 20. črc 2025, 16:20

vulcan píše:Taky urychlené registrace Luba5 dnes a příspěvky jen o této ženské, svědčí spíše, že Luba5 je samotná Sára.

Asi je to ten šašek kterýho už jsem jednou varoval,říkal si Martin301,tak to zkouší z jinýho nicku...
A říkám pořád že otevření nových registrací byla blbost,ale už jsem to za to schytal... :x
sumiiik

Příspěvekod edwimz » ned 20. črc 2025, 16:40

sumiiik píše:A říkám pořád že otevření nových registrací byla blbost,ale už jsem to za to schytal... :x

Jsem tu poměrně nový, takže možná můj názor moc neznamená, ale myslím si, že bez nových členů každý fórum postupně umírá. A co je pro mě nejdůležitější – konečně jsem se mohl zaregistrovat po několika měsících čekání.

Falešné účty, které dávají nepravdivě pozitivní recenze (pravděpodobně si je zakládají samotné slečny, aby si zvedly byznys), jsou samozřejmě problém, ale většinou se dají snadno poznat a mohou být zabanovány.
edwimz

Příspěvekod Che » ned 20. črc 2025, 19:34

edwimz píše:...Falešné účty, které dávají nepravdivě pozitivní recenze (pravděpodobně si je zakládají samotné slečny, aby si zvedly byznys), jsou samozřejmě problém, ale většinou se dají snadno poznat a mohou být zabanovány.

Problém je, že když takový profil zabanuješ, okamžitě si vytvoří nový. Proti tomu se v podstatě nedá efektivně bojovat. Je to Sisyfovská práce...
Je lepší se usouložit k smrti, než v domově pro seniory vzpomínat na pracovní úspěchy!
Che

Příspěvekod navstevnigerijec » ned 5. říj 2025, 11:47

Byl sem párkrát na jaře, tehdá tu o ní nebylo žádné info, a dostalo se mi nečekaného GFE. Pak sem to utnul protože sem trochu ztrácel hlavu a potřeboval od kurev pauzu. Jinak ale opáčku stále zvažuji. Za mě pěkná milá baba, ksichtem trochu připomíná Terezu Ramba, sportovní štíhlá postava s pevnou prdelkou a taková dívčí kundička i prsa (na mě fakt hoodně úzká, ale podrží pěkně a nechá si naložit i podlachnit). Těch pár fotek co občas nahraje budou její. Trochu kérky ale nic přes čáru. 2K/30 min za akci a většinou relax a pokec po. Tou dobou sem nezaznamenal žádné profi manýry. Domluva na službách bude podle mě dost individuální. Po telefonu spolehlivá domluva. V domácím prostředí bych vytkl jen ten mazec v koupelně - 150 flašek na vaně, tam bude nějaká obsesivní porucha :D musíte dávat pozor do ničeho nedrcnout jinak tu půl hoďku strávíte asi sbíráním. Podle mě inzerovaných 31 relativně sedí, někdo tu píše že jí táhne na 40 ale pokud ano, tak víc jak 35 bych jí ani ve snu netipoval, spíš tak 33. Vlákno sem jí tehdá zakládat nechtěl ale teď sem si všiml co se tu píše za kokotiny, tehdá se zmiňovala o problémech s ex a jeho kurvou, tak to docela teď dává smysl ty ubohé pomluvy. Takže sem se chtěl spíš zastat - není seschlá ani smradlavá a zuby měla tehdá OK jinak bych se s ní nelíbal, 1-2x sem si ji i vylízal a byl sem cajk. Toť za mě vše.
navstevnigerijec

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky