Hledat  

Kam na prstění??

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Kam na prstění??

Příspěvekod syd67 » úte 7. říj 2025, 11:18

Zdarec, tahle praktika mě vzrušuje a mám ji rád, ale každá se toho bojí jako čert kříže, kam na poctivé prstění?? Díky za tip bando. Brno, Olomouc, Uherské Hradiště a Zlín
syd67

Re: Kam na prstění??

Příspěvekod Stojan_jakotyc » úte 7. říj 2025, 17:33

Muzes zkusit tuhle pani..

https://www.ceskeholky.cz/inzerat/detai ... uirt-2553/
Idealni bude, kdyz budes delat hodne nezkuseneho, upejpaveho a ze ti staci si pohrat s prsama..no, a taky bych sel na konec pracovni doby, at netlaci cas :))

I kdyz asi vzdy zalezi na nejakych osobnich sympatiich, osobni hygiene ( kratke, ciste nehty budou asi zaklad)…
Stojan_jakotyc

Příspěvekod syd67 » stř 8. říj 2025, 13:24

Díky za komplexní odpověď k dotyčné a nějaká mladší rybka v rybníčku neplave??
syd67

Příspěvekod JoeJoe » stř 8. říj 2025, 15:50

Naty Squirt jsme navštívili s kamarádem cca 2-3 roky zpět, trojka bez problému, domluva hodně na rychlo, (defacto jsme šli okolo) čistota pokojíčku na hybešce :wink: ... ale s ničím neměla problém, s 2 v sobě, šukání do pusy, stříkání se také nebála ať už při prcání, nebo prstění, moc práce to nebylo. :lol:
JoeJoe

Příspěvekod madmanbill66 » čtv 9. říj 2025, 0:22

syd67 píše:Zdarec, tahle praktika mě vzrušuje a mám ji rád, ale každá se toho bojí jako čert kříže, kam na poctivé prstění?? Díky za tip bando. Brno, Olomouc, Uherské Hradiště a Zlín

No ono taky není divu, že se to skoro každá bojí praktikovat. Může to být docela nebezpečný, když to dotyčný neumí nebo minimálně hodně nepříjemný. Navíc spousta borců si ani neumí ostříhat nehty nebo za nimi mají špínu, a pak se ještě diví, že daná holka jim to nedovolí...
madmanbill66

Příspěvekod navstevnigerijec » čtv 9. říj 2025, 20:07

madmanbill66 píše:
syd67 píše:Zdarec, tahle praktika mě vzrušuje a mám ji rád, ale každá se toho bojí jako čert kříže, kam na poctivé prstění?? Díky za tip bando. Brno, Olomouc, Uherské Hradiště a Zlín

No ono taky není divu, že se to skoro každá bojí praktikovat. Může to být docela nebezpečný, když to dotyčný neumí nebo minimálně hodně nepříjemný. Navíc spousta borců si ani neumí ostříhat nehty nebo za nimi mají špínu, a pak se ještě diví, že daná holka jim to nedovolí...

naprostý souhlas, za mě to prostě není o tom se ptát po telefonu nebo si nechat doporučit na kerou to vybalit, mělo by to vyplynout ze situace a nejlépe bez gelu, jinak to podlé mého atmosféře moc nepřidá (pokud to daná ťapka vyloženě nezbožňuje a není takový ten typ co má úplně na háku)...ale jinak nesouhlasím že se to skoro každá bojí praktikovat, pokud se k tomu stavíš slušně pak bych řekl že je to 50/50 (aspoň v rámci mazlení)
navstevnigerijec

Zpět na Dotazy na dívky