Hledat  

Terezkasexhned amatéři

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Terezkasexhned amatéři

Příspěvekod Thomas305 » úte 11. črc 2023, 9:48

Thomas305

Re: Terezkasexhned amatéři

Příspěvekod Dominik6699 » stř 18. říj 2023, 11:41

Ano bohužel mám. Navštívil jsem minuly týden a musím říct hrůza a běs. V bytě špína, smrad, kočky, nepořádek, poháněné oblečení. A teď k “dívce” inzerovaných 24 let možná tak dvakrát tolik. Hned ve dveřích otočka a ušetříš si trápení a peníze.
Dominik6699

Příspěvekod amater52 » ned 22. říj 2023, 21:30

Nedávno jsem jí napsal nějaký dotaz a naštěstí mi neodepsala. :D
amater52

Příspěvekod valdinek » čtv 9. říj 2025, 6:10

Tv domluva super. Hlas v telefonu mladý příjemný. Ale na místě mě čekal šok.
Namalována strašně . O pár let starší a o pár kylo navíc.
Když už jsem tam byl,bylo mé blbý odejít. Měl jsem co dělat abych se udělal. Prostě hrůza. Nikdy více.
valdinek

Příspěvekod sykesfuckyou » pát 10. říj 2025, 12:20

S jmenovanou jsem kdysi chodil do školy. :D Už tehdy promiskuitní děvče, potom měla dosti trestněprávních problémů, a už se vezla, spadla do drog, a souběžně začla šlapat. Není o co stát.
sykesfuckyou

Příspěvekod navstevnigerijec » sob 11. říj 2025, 13:20

návštěva Terezy byl docela velký přešlap, domluva fajn, ale na místě si mě dost neotřele čekoval její ''soused'' v černých brýlích (hlavně nenápadně)...ten zaplul do jiného bytu odkud se táhla tak neskutečně intenzivní vůně ''bylin'' že sem nikdy nic takového v životě v paneláku a v prvním patře! nezažil....se tam s tím neserou..no asi respekt....po vpuštění do mrdacího bytu se dostavila úplně jiná nelibá vůně jinak řečeno smrad jak z prdele a bordel který to ilustroval nemá cenu popisovat, domluva 3 hoďky předem by sis řekl že se na norníka nachystá ale to asi nehrozí, borka má v piči...kundu si taky neumyla a zaznamenal sem pár zbytků toaletního papíru :D proč sem tehdá nevzal nohy na ramena nemohu sám vysvětlit jak sem byl v šoku, přes to všechno sem si docela užil její macatou prdel a růžovou vlhkou kundu kterou hezky podrží, ale cena za takovou špínu by měla být max 500 korun, divným způsobem mě to chvíli vzrušovalo, po odchodu sem zpytoval svědomí a modlil se abych si nic neodnesl....:D
Naposledy upravil navstevnigerijec dne ned 12. říj 2025, 8:37, celkově upraveno 1
navstevnigerijec

Příspěvekod Sukater » sob 11. říj 2025, 13:45

Ta má teda dobre v piči, já sice dokážu pochopit, že tapina sprchu nemusí, když si toho objedná více naráz, stihnout nebo nornikovi prostě nevěří, neví, jestli vůbec přijde nebo se na něco nevymluvi a jestli schůzka vůbec proběhne, nechce se osprchovat zbytecne, ale to je sakra takový problém se prostě osprchovat po nornikovi? Porad je to stokrát lepší než nejít do sprchy vůbec. Když už má peníze v ruce, tak by ji snad ta aspoň krátká sprcha snad neublizila. :roll:
Sukater

Zpět na Dotazy na dívky