Hledat  

Elisschoko Mikulov

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Elisschoko Mikulov

Příspěvekod manre » pon 29. zář 2025, 18:50

https://www.amateri.com/cs/lide/3390639/Eisschokooo Borci tak vubec nejezdit škoda času ! Jeste si sedne dole v lese pod vyhlídku na lom a pise ze je skoro nahoře jdete nahoru jak pica posílá fotky po nalezení hrůza děs z huby ji smrdí jak když otevřou cikáni žumpu dole to nebude o nic lepší a ona 800 za 15 min otočka a rychle pryč hnůj !
manre

Re: Elisschoko Mikulov

Příspěvekod natanis » úte 30. zář 2025, 11:29

Milý příteli, ano, souhlasím - zápach z úst dokáže plánovanou akci nepříjemně pokazit!!! V tom případě bych si dovolil doporučit polohu "zezadu", nebo "obráceného koníčka" - nemusíš přijít do kontaktu s její pusou. Taktéž křížová poloha by nebyla špatná! Ale není jasné, zda jsi tedy mrdal, či byla hned otočka????? - a jestli jsi mrdal - jakou ji má? Vyklechtanou nebo je úzká? a jaký přístup má tato slečna? striktně komerční, tj. - udělej se a vypadni, nebo je taková normální, kamarádská? Chtěl jsem zkusit, ale nabízí jen rychlovku v autě....to mně moc nebere...
natanis

Příspěvekod acx » stř 1. říj 2025, 1:34

natanis píše:Milý příteli, ano, souhlasím - zápach z úst dokáže plánovanou akci nepříjemně pokazit!!! V tom případě bych si dovolil doporučit polohu "zezadu", nebo "obráceného koníčka" - nemusíš přijít do kontaktu s její pusou. Taktéž křížová poloha by nebyla špatná! Ale není jasné, zda jsi tedy mrdal, či byla hned otočka????? - a jestli jsi mrdal - jakou ji má? Vyklechtanou nebo je úzká? a jaký přístup má tato slečna? striktně komerční, tj. - udělej se a vypadni, nebo je taková normální, kamarádská? Chtěl jsem zkusit, ale nabízí jen rychlovku v autě....to mně moc nebere...

To jako má konzument sexuálnch služeb v případě zjištění jakýchkoliv zápachů řešit, zda je vůbec použitelná a jak? Kam se to za ty roky dostalo, jak jsem pochopil, tak dle názoru Natanise, pokud smrdí z huby, z vagíny smrdutý výtok, nemytá a má svrab, tak má být konzument placeného sexu být vůbec rád, že se může sám vyhonit? :lol:
Snad je z příspěvku naprosto jasné, že byla udělána jedině možná otočka, aby ze sebe člověk nezvracel, kam až klesl, kdyby neodešel. :wink:
Jak je z reakce na příspěvek zřejmé, že se najdou jedinci, kupující si smrduté a hnusné poskytovalky sexuálních služeb, kterým je jedno, kam strčí, hlavně že strčí. 8)
acx

Příspěvekod manre » stř 1. říj 2025, 21:24

Otočka hned lítal sem tam po kopcích pak ji najdu no oblečení hnus ona jak kdyby se nic nestalo , zápach z huby otočka hned pryč škoda peněz !
manre

Příspěvekod neomam » pon 13. říj 2025, 11:03

Nedoporucuji zkoušet, ani o tom uvažovat. Je to celkem známá figurka, sociálně se propadla, bydlí ve stanu. Není úplně při smyslech..... Asi stačí, že?
neomam

Zpět na Dívky mimobrněnské