Diskuter píše:Nejlepší poměr kvalita/cena jsem našel u Natálky 722169747:
http://www.sex.cz/?Loc=rsf&SID=18430
http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/1 ... g=100&S=94
- cena je 500/30 min.
- příjemná, fajn holka
viewtopic.php?f=2&t=2236
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Diskuter píše:Nejlepší poměr kvalita/cena jsem našel u Natálky 722169747:
http://www.sex.cz/?Loc=rsf&SID=18430
http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/1 ... g=100&S=94
- cena je 500/30 min.
- příjemná, fajn holka
Dobermann píše:Obě témata byla zamčena, dodávám tedy zde: žádný bojkot nepomůže, neviditelná ruka trhu rozhodne. Až přijde válka, nebude na chleba a budou holky chodit za komisárek.
Do té doby je poptávka výrazně vyšší než nabídka a jestli chcete nechodit, klidně to udělejte. Já na žádné bojkoty nevěřím a když budu chtít, půjdu.
Dobermann píše:Obě témata byla zamčena, dodávám tedy zde: žádný bojkot nepomůže, neviditelná ruka trhu rozhodne. Až přijde válka, nebude na chleba a budou holky chodit za komisárek.
Do té doby je poptávka výrazně vyšší než nabídka a jestli chcete nechodit, klidně to udělejte. Já na žádné bojkoty nevěřím a když budu chtít, půjdu.
tojejedno píše:Kverulanti a bojkoteri si nejspise neuvedomuji jednu zasadni vec. Zdejsi osazenstvo zahrnuje jen male procento celkove nornicke populace. I kdyby jsme se tu vsichni domluvili a prestali chodit, nebude to dostatecny impuls pro snizeni cen.
Dale je treba se zamyslet nad faktem, ze inflace a zdrazeni nakladu na zivot se dotklo nas vsech. Je tedy ponekud pokrytecke se vztekat, ze ceny jsou vyssi, nez byvaly kdysi.
Kdo toto odmita pochopit, je idiot. A takovych je tu mnoho
syr píše:Nevím, kdo je "tojejedno", ale připadá mi podle jeho reakce, že je to někdo, kdo se na tom všem živí, nebo alespoň přiživuje. A takových "tojejedno" píšících tyto "pravdy" je víc. Kdyby z bojkotu neměli strach, tak by se vůbec nezapojovali do diskuze a nepsali, že je nás hrozně málo, a že ostatní rádi platí. Pokud by ostatní (asi víc než 95 %, když jsme jen malé procento) opravdu rádi platili nesmyslné částky, není žádný důvod, aby takoví "tojejedno" cokoliv psali (nebo tam snad patří y?), když je nás přece tak málo. Bojí se. Takže za mě - bojkot má smysl, mají strach a těch ochotných platit nesmysly zas tolik nebude. Nechme je bez příjmů, oni (a i ony) vyhladoví. Ale třeba pak i některé zlepší svůj přístup a chování. Kdyby ale holky neživily lidi, jako je "tojejedno", měly by peněz mnohem víc. Vím, že je to složité. Bohužel tahle profese tyhle " tojejedno" přitahuje a holky většinou nemají moc na výběr. Tak asi tak.
Dobermann píše:...
a pro acx: toto vlákno je důkazem tvojich ekonomických a sociálních teorií. celý tento průmysl se řídí sám a nikdo ho neovládá.
Dobermann píše:...........
a pro acx: toto vlákno je důkazem tvojich ekonomických a sociálních teorií. celý tento průmysl se řídí sám a nikdo ho neovládá.
syr píše:Nevím, kdo je "tojejedno", ale připadá mi podle jeho reakce, že je to někdo, kdo se na tom všem živí, nebo alespoň přiživuje. A takových "tojejedno" píšících tyto "pravdy" je víc. Kdyby z bojkotu neměli strach, tak by se vůbec nezapojovali do diskuze a nepsali, že je nás hrozně málo, a že ostatní rádi platí. Pokud by ostatní (asi víc než 95 %, když jsme jen malé procento) opravdu rádi platili nesmyslné částky, není žádný důvod, aby takoví "tojejedno" cokoliv psali (nebo tam snad patří y?), když je nás přece tak málo. Bojí se. Takže za mě - bojkot má smysl, mají strach a těch ochotných platit nesmysly zas tolik nebude. Nechme je bez příjmů, oni (a i ony) vyhladoví. Ale třeba pak i některé zlepší svůj přístup a chování. Kdyby ale holky neživily lidi, jako je "tojejedno", měly by peněz mnohem víc. Vím, že je to složité. Bohužel tahle profese tyhle " tojejedno" přitahuje a holky většinou nemají moc na výběr. Tak asi tak.
Dobermann píše:Já bojkotuju už dávno. Když se mi zdá cena vysoká, tak tam prostě nejdu. A nepotřebuju o tom nikde psát. Zrovna tak nemám potřebu někomu určovat, kolik si za svoje služby řekne.
Mám averzi na idioty, kteří k nabídce realitky na FB píšou "na to nemůže slušný člověk vydělat" a "to ses asi posral s tou cenou" nebo rovnou nazvou realiťáka zlodějem, jako by on určoval cenu:)
Trh se reguluje sám, říkal to už Václav Klaus. Bojkot nikam nevede, pokud ano, prosím o jednu ukázku z historie.
Ano, elektřina stojí dvakrát tolik, než před pár lety. Nájmy v Brně jsou astronomické. Auta zdražily. Maso je dvakrát tak drahé. Jeďte na víkend do Kišiněva, tam je pořád lacinoNe, není,
je to nejchudší země v Evropě a stejně tam šlapky chtějí 3000 za hodinu:)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků