Hledat  

Laduše z jihu moravy

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Laduše z jihu moravy

Příspěvekod bari » čtv 13. lis 2025, 8:40

Nazdar chlapi, znáte někdo tuto osobu? Inzeruje pod mailem lada.presl70@post.cz . Ale nikdy se mě nepodařilo s ní potkat. Odepsala na mail a jakmile jsem chtěl kontakt, tak se odmlčela. Zajímá mě, jestli ji někdo neměl. Nemám telefon, jen ten mail.
A pár inzerátů
https://www.seznamka-cz.eu/sex-ona-hled ... e--103654/

Díky za info.
bari

Re: Laduše z jihu moravy

Příspěvekod Fuckingshit » čtv 13. lis 2025, 10:58

Ta inzeruje už od počátku věku, pamatuji si její inzerci už někdy před 15-ti lety a už tenkrát to byla starší vyžraná prasnice. Dnes určitě důchodkyně. Kdybych na tom byl tak špatně, že bych něčemu takovému musel platit za sex, raději skočím do Macochy. Mám pocit, že to jsou nějaký socky, co smrdějí korunou, jednu dobu inzeroval i její starej a nabízel masáž a vyhonění chlapům :mrgreen: To už je hodně hluboký dno...
Fuckingshit

Re: Laduše z jihu moravy

Příspěvekod licking » pát 21. lis 2025, 7:54

Nejsem tu, abych někoho soudil, registroval jsem se, kvůli dotazu. U Laduše jsem byl asi dvakrát když jsem měl zatmění a hučelo.
Laduše zase tak vyžraná není, ano bacule to je, ale řekl bych v normě, jsou i horší. Socka nevím, podle auta zase taková socka to není¨, jestli teda bylo její.
Má dobrej přístup, snaží se vyhovět. Je teda dost vytahaná, široká, nebo jak to říct. A dost chlastá si myslím a to i když řídí :lol: :lol:
licking

Zpět na Dotazy na dívky