Hledat  

Diana privát mia

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Diana privát mia

Příspěvekod NousP007 » sob 11. říj 2025, 17:02

Zdravím norníci, nevíte někdo kam se poděla Diana z privátu MIA.(lehce potetovaná, štíhlá, snad víte o kom je řeč :) ) Naposledy byla v Brně někdy v květnu, červnu a od té doby nic. Koukal jsem že už ani privát Mia nemá žádné dívky. Díky za případné informace.
NousP007

Re: Diana privát mia

Příspěvekod cugajev » čtv 20. lis 2025, 12:19

Popravdě by mě to taky zajímalo. Byl jsem jejím pravidelným zákazníkem do letošního února a v té době ani nenaznačovala, že by se chystala skončit. Pak jsem musel řešit nějaké osobní věci a když jsem ji chtěl v létě znovu začít navštěvovat, byla fuč.
Je taky otázkou, jestli ten privát na Skořepce v současné době vůbec funguje...
cugajev

Příspěvekod Xixao » pát 21. lis 2025, 11:25

Privát už patrně zkrachoval. Žádná velká škoda. U Diany jsem byl před 5 lety a nebylo to špatné. Tehdy hezká, štíhlá, milá a šikovná holka. Pak se na ni začaly objevovat negativní recenze kvůli arogantnímu chování. Asi už je za ty roky přemrdaná a vyhořelá.
Xixao

Příspěvekod Sukater » pát 21. lis 2025, 18:02

Diana byla, dost možná stále je krásná s pěknou postavou, problém je, že vnitřně se s prací prostitutky nesmířila, bylo jí proti srsti to dělat. To byl taky důvod jejího bud stálého nebo dočasného konce? To je ještě těžko říct. Ale krach to určitě nebyl, spíše jeji osobní rozhodnutí. Znám daleko méně,,atraktivní" ťapky, kterou jsou to schopny dělat půl století, některé i snad ještě pomalu do důchodu. Vzhled není všechno, jde taky hodně o nastavení mysli dané ťapky.
Sukater

Příspěvekod bushmills » sob 22. lis 2025, 9:51

Sukater píše:Diana byla, dost možná stále je krásná s pěknou postavou, problém je, že vnitřně se s prací prostitutky nesmířila, bylo jí proti srsti to dělat. To byl taky důvod jejího bud stálého nebo dočasného konce? To je ještě těžko říct. Ale krach to určitě nebyl, spíše jeji osobní rozhodnutí. Znám daleko méně,,atraktivní" ťapky, kterou jsou to schopny dělat půl století, některé i snad ještě pomalu do důchodu. Vzhled není všechno, jde taky hodně o nastavení mysli dané ťapky.

Byla řeč o krachu privátu, ne o Dianě. Delší dobu na stránkách privátu prázdné kolonky, teď už stránky ani nejsou dostupné.
bushmills

Příspěvekod Sukater » sob 22. lis 2025, 11:59

Však ani jiné ťapky rozhodně nezkrachovaly, zkrachoval privat, protože ťapky buď šly jinam nebo dobrovolně z psychického hlediska skončily, každá na to nemá ,,,koule" být prostitutkou.
Sukater

Zpět na Dotazy na dívky