Hledat  

tinatinatina

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

tinatinatina

Příspěvekod Pannikdo » čtv 20. lis 2025, 7:57

https://www.amateri.com/cs/lide/3393489/tinatinatina
Byl někdo na masáži u této slečny ?
Pannikdo

Re: tinatinatina

Příspěvekod David_brno » čtv 20. lis 2025, 12:42

Jj taková trosku “špindíra” nesmrdí nebo tak:D ale přišli mě mastnější vlasy tipuji tak 30-35 štíhlá s dvojkama. Zkusil jsem, ze byla levna 1000 za půl hod. Byla hodně snaživá řekl bych, ze se s ni dá domluvit skoro na vše. Rekl jsem at u masáže nevynechává ani zadecek tak se ptala jestli i dovnitř.. bez žádného příplatku pul hod byla taky o trošku přetažená.. takze kolem a kolem jsem toho určitě nelitoval. Kdyz bude krize asi bych i zopakoval. Skrz tu cenu… EroticNicemasage stejna slečna
David_brno

Příspěvekod Pannikdo » pát 21. lis 2025, 7:01

Poslala mi tuhle fotku, ta sedí ?
Přílohy
IMG_1391.png
Pannikdo

Příspěvekod Fuckingshit » sob 22. lis 2025, 13:33

Špindira není, ale taková holka z venkova, žádná šminka, vůně, žádný účes. A nemá moc pěkný zuby. Je trochu zvláštní, trochu infantilní, nemluví moc nahlas, jak kdyby se styděla, ale je v pohodě. Raději tohle, než nějakou potvoru... Má pěknou postavu.
Dřív dělala i klasiku tak rok a něco zpátky. Byl jsem s ní několikrát a celkem fajn, nebylo to nějaké GFE, nebyla moc přítulná, spíš podržela, udělala co člověk chtěl. A nebyla drahá. Pak přešla na masáže, prý kvůli tomu, že má přítele. Škoda, protože masáže jsou samozřejmě o ničem, nuda. Na tu klasiku se to dalo, ale asi se k tomu už nevrátí za dnešní situace, kdy je chlapům jedno za co platí...

K té fotce, možná by mohla být její nějaký pátek zpátky, ale ty štíhlý nohy mi úplně nesedí, tak tenký je nemá.
Fuckingshit

Zpět na Dívky z Brna na masáže