Hledat  

Holky z Židenice - Došlíkova?

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Holky z Židenice - Došlíkova?

Příspěvekod HeartUnderBlade » sob 6. pro 2025, 11:07

Na ceskeholky jsem našel lakonicky pojmenovaný privát/klub „holky“, který má být někde v Židenicích.

Je to něco profláknutého, čemu je lepší se vyhnout? Připadá mi, že ty holky vypadají všechny až moc dobře.
HeartUnderBlade

Re: Holky z Židenice - Došlíkova?

Příspěvekod vulcan » sob 6. pro 2025, 11:45

HeartUnderBlade píše:Na ceskeholky jsem našel lakonicky pojmenovaný privát/klub „holky“, který má být někde v Židenicích.

Je to něco profláknutého, čemu je lepší se vyhnout? Připadá mi, že ty holky vypadají všechny až moc dobře.

Je to takový privát v suterénu, Došlíkova, kde bývaly dříve celkem obstojné holky už před 10 lety, nyní si to asi pronajala negativně profláknutá Sára/Ejmy :D
https://www.sexprivat4you.cz/forum/view ... 2A#p116066

Působí a inzeruje jako 2 dívky, ale je to jedna, schizoidní ťapka.
Kdysi dávno začínala na Jakubáku u Mie, kdy byla ještě mladá, hezká, nyní fyzicky nevím, určitě bych za takovou arogantní a protivnou ťapkou nešel. Fotky spíše vypadají jako ukradené.
Inzeruje násobně, aby to asi vypadalo, že je jich tam hodně. :evil:
Popsáno několikrát, když si zadáš telefon třeba 723 273 404, najdeš.
Občas si tam přibere jinou dívku, někdy Lexi, nyní asi i tu Bereniku nebo Izy, což jsou masérky, honírna.
https://www.ceskeholky.cz/inzerat/detail/izi-8221/
vulcan

Příspěvekod navstevnigerijec » sob 6. pro 2025, 13:49

Ejmy nevypada zle ale je to fakt pica, mozna pokud si totalni asketa nad veci tak ji muzes prubnout, tady sou jeji aktualni fotky....kdyz sem ji naposled pichal tak se mi zdalo ze se ji to libi, ale je k zakaznikovy tak citove chladna ze to radsi ani neda znat a po akci se hned pakuje do kuchyne aby naaahodou nedoslo nedejbezo ke konverzaci :D a prakticky na sebe nenecha sahnout, s kazdym sahnutim na kundu nebo kozy si koledujes o zjeba
ejmy.jpg

ejmy-1000001746-680x1024.jpg

ejmy-1000001749-576x1024.jpg
I am Adeyeye Ogunwusi, a prince in Nigeria. I have just come into a large amount of money but want to offshore it to protect it from my political enemies. If you send 2000 USD to this routing number, I will send back 2,000,000 USD to you for safekeeping
navstevnigerijec

Příspěvekod labrador » ned 7. pro 2025, 10:02

"Sorry jako", chápu, že každej máme nějakej vkus a každýmu se může líbit něco jinýho, ale na těch fotkách je podle mého skromného názoru naprosto tuctová, nepěkná ženská. :shock:
labrador

Příspěvekod navstevnigerijec » ned 7. pro 2025, 13:15

labrador píše:"Sorry jako", chápu, že každej máme nějakej vkus a každýmu se může líbit něco jinýho, ale na těch fotkách je podle mého skromného názoru naprosto tuctová, nepěkná ženská. :shock:

proto je sem dávám, protože v inzerci má pořád falešné ;-) ale jak říkám kdyby změnila přístup tak by to nebylo zlé
I am Adeyeye Ogunwusi, a prince in Nigeria. I have just come into a large amount of money but want to offshore it to protect it from my political enemies. If you send 2000 USD to this routing number, I will send back 2,000,000 USD to you for safekeeping
navstevnigerijec

Příspěvekod Fuckingshit » ned 7. pro 2025, 16:09

Já tam byl v poslední pětiletce 2x a setkal jsem se tam v minulosti i s touto:
https://www.ceskeholky.cz/inzerat/detai ... klin-7020/
Eva, Evelína, přírodní klín 739 840 174. Už je to pár let... Dnes už je zřejmě jinde podle adresy. Taková vypasená knedla s pneumatikami na břiše, nestálo to vůbec za nic. Inzeruje jenom ten přírodní klín a ještě s cizími fotkami, protože nic jiného nabídnout už nemůže.
Pak jsem byl asi o rok později u té druhé, patrně ta Ejmy, ta alespoň vypadala trochu normálně. Silnější podvozek, zadek, stehna, dlouhé vlasy, trochu uzoučký obličej, nevypadala úplně jako češka. Říkala mi že je Filipíňanka a nebo že odtud má kořeny (rodiče). Docela by byla fajn, ale hrozně strojový přístup a často odbíhala do vedlejšího pokoje, kde si nahlas povídala s jinou ťapinou. Jak kdyby dávala najevo, že hlavní zábavu má vedle a vy jste jen někdo, kdo jí zdržuje. Taky slabý zážitek a vůbec žádný důvod tam znovu přijít.
Fuckingshit

Zpět na Dotazy na dívky