Hledat  

První návštěva

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

První návštěva

Příspěvekod Emilek13 » pát 28. lis 2025, 15:35

Tak co popište jaká byla vaše první návštěva? Když pominu nervozitu jaké to bylo v porovnání s tím co máte doma? Bylo to hned Wau a věděli jste že musíte znovu nebo nic moc napoprvé? V čem je to lepší než doma?
Emilek13

Re: První návštěva

Příspěvekod Sukater » sob 29. lis 2025, 9:57

To záleží na úhlu pohledu. Pokud nemáš doma nikoho nebo starou frigidní brécu, tak ti skoro každá tapina bude připadat krásná a úžasná a budeš chtít přijít znovu a znovu, pokud bude aspon trochu příjemná. Pokud máš doma mladou a pěknou ženu nebo uz jsi zkuseny nornik, ktery si uz prosel stovkami privátu, tak naopak zjistíš, že většina tapin za návštěvu ani nestojí.
Sukater

Příspěvekod allan » ned 30. lis 2025, 15:32

Kdysi jsem přišel výjimečně na privát, dveře otevřela holka, kterou jsem za svobodna dobře znával (nechodil s ní). Chvíli jsme na sebe zírali a chtěl jsem odejít, řekla no tak běž dál . Nelitoval jsem :D :D :D
allan

Příspěvekod Diqqantes » sob 6. pro 2025, 11:38

Tak já měl evidentně štěstí začátečníka. Ta první, tehdy v Praze, byla nejhezčí, kterou jsem kdy zažil. Něco jako Paris Hilton v nejlepších letech. Vše proběhlo hladce. 2 samostatně placená čísla za hodinu a když si vzpomenu na tehdejší ceny, tak je mi smutno (tuším 800 + 400). Jen teda měla přitom tehdy zavřené oči, to mě trochu mrzelo. Druhá zkušenost byla taky fajn, ale byl jsem paradoxně podstatně nervóznější. Třetí zkušenost už byla co se týče kvality slabší, žena nebyla moc atraktivní, ale asi za odpovídající cenu. No a čtvrtá a pátá zkušenost nedopadla. U čtvrté došlo po 5 minutách k textové omluvě, že na to zapomněla a šla do solárka. A u páté došlo na známý pojeb s placením předem na účet. Nejhorší je, že moje nervozita je s každým dalším pokusem větší a větší :D
Připadám si jako věčnej začátečník a je to snad stejně těžké jako dostat nějakou holku z regulérní seznamky na rande.
Diqqantes

Příspěvekod tojejedno » pon 8. pro 2025, 18:41

Moje prvni navsteva probehla nekdy v roce 2016 na dnes jiz nefunkcnim Jakubskem namesti. Udajnou zlatou eru tohoto privatu, kdy to tam vedla Mia, jsem tedy prosvihl. Tou dobou uz to tam vedla asiatka Alex.

V 10 vecer jsem vytocil cislo privatu a zeptal se, jestli muzu prijit. Odpoved znela ano. Vubec jsem nevedel za kym jdu a co tam na me ceka. Dnes bych to tak neudelal.

Holka na me cekala hezka, ale moc toho nenamluvila. Svou praci vsak odvedla velmi dobre, nechala se sukat do krku a vsechno spolykala. Jmenovala se myslim Simona.
tojejedno

Příspěvekod Erazis » stř 10. pro 2025, 12:03

Už je to dost dlouho co proběhla moje první návštěva. Byl jsem po rozvodu a sex mi dost chyběl. Když jsem šel na privát, tak jsem byl z toho dost vystresovaný (i když i teď jsem nervózní když jdu k někomu poprvé). Otevřela mi hezká mladá dívka a zeptala se mě jestli jdu na ten anál. Když jsem řekl, že ne, tak odvětila, že to bude asi ten zákazník za hodinu. Tenkrát mě to trochu vyvedlo z míry, že to ta holka bere jako bych přišel do samoobsluhy nebo do kadeřnictví. Další překvapení bylo, že vzala zvonící mobil i když jsme začali se sexem. Nicméně návštěva splnila účel.
Erazis

Zpět na Diskuse na téma