od kapesnik » čtv 25. pro 2025, 8:19
Když už se tady tak rádi hrabem minulosti, já si už taky vzpomínám. Na Staré Osadě byla kdysi jakýsi tapka pravděpodobně fetka taky s pseudonymem Klára. Ja jsem osobně za ní nešel, měla divný hlas po telefonu, takový zfetovany, říkala navíc, že nemůže hned, az tak za hodinu, že ji je jaksi nevolno, takže dost pravděpodobně byla i těhotná, já jsem tam osobně nebyl, nezdala se mi. Ale podle popisu by to mohla být ona. To se osobně divím, že vůbec někdo za ní šel, ale tady se ani napálit nelze, břicho v 7. měsíci pod šaty žádná zena nezakryje a to samé ani skaredy, zfetovany oblicej, to je proste jasna otočka a takové by ceny 2000/3000kc tezko prochazely. Já osobně pokud se mi už po hlase tapka nezdá, tak tam radši ani nejdu. Ale myslím si, že můžete být klidní, takové se moc dlouho na privatech neohreji, dřív nebo pozdeji je vyhodí kvůli drogám. Tak to vypadá, že všechny negativní recenze jsou napsaný na jednu Kláru těhotnou fetacku, proto to břicho jak v 7. měsíci těhotenství a celkově všechny fetačky mají z toho fetu hnusné obličeje, kdyby nefetovaly, tak by vypadaly normálně, ale fet to je svinstvo. A ty pozitivní recenze jsou na tu druhou Kláru, normalni milou tapku, která odchází teď na na mateřskou. Nebylo by to poprve, co se nekomu popletly tapiny, jedno telefonní číslo, neznamená jednu tapinu, dost privátu vyuziva jedno telefonní číslo jako společné pro vice tapin. Ale má to jeden háček, pořád nic nevíme o té Klaudii.