https://www.ceskeholky.cz/inzerat/detai ... o-ne-4244/
Vysočina, Jihomoravský kraj, východní Čechy, asi celá ČR...
!! Ahoj, vítám vás na mém profilu. Máš chuť na malou 156cm/48kg/ 38 letou černovlasou šelmičku co má neustále nadrženou kundičku? A ne jen nadrženou také vlhkou a stříkající? Mám opravdu krásná přírodní prsa číslo 3. Nabízím klasiku-aktivně střídám polohy mám ráda sex, mazlení, hlazení, masáž, orál, luxusní hluboký orálek který si ráda užiju, stříkání, 69, hrátky s robertkem, pánský anál, píss, masáž prostaty, líbání.na všem se dá domluvit tak aby to bylo příjemné pro oba, vše je o hygieně a vzájemných sympatiích. Přivítám tě s úsměvem v erotickém prádélku.Na SMS nereagují návštěvy si domlouvám pouze po tel. Příplatkové služby jsou pouze podle sympatií a to po domluvě na místě!!.K dispozici od 8:00 do 19:00 hod. Přijímám pouze českou klientelu. Jsem ve svém soukromí. Lola❤️
Je to už několik měsíců, co jsem za ní byl. Po telefonu mi přišla trochu protivná, prý pořád někdo volá a pak nedorazí. Naživo byla v pohodě. Zdála se mi starší než uvádí, podle mne jí bude 45 let nebo víc. Peníze chce předem, 1500 za půl a 2500 hodina. Psalo se o ní už na Norníku a jak se všeobecně ví, tak ještě kolem roku 2020-2021 musela roztahovat nohy o 500-1000 KČ levněji, tedy za 1000/1500. K cenově výhodnější ťapce jsem se nedostal.
Co se týče akce, já byl spokojen. Má ráda líbání prsou, líbání nožiček, lízání pičky, což je všechno samozřejmě v ceně základu, jelikož si to užívá, jenže i tak později použila gel - vaginální tekutina pro mne nezbyla.
V sexu si nechá naložit a líbí se jí prudké přirážení. Nemám však velkou kládu, kdo má nadprůměr, tak ten musí být opatrnější. Ťapinka 156 cm je přeci jenom stavěná pro menší klacky.
Po kouři a sexu se s ní dá pokecat, udělá vám masáž, prostě pohodička. Žádné šizení služeb a času. Doporučuji