Hledat  

Ester 722 082 665

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Ester 722 082 665

Příspěvekod Pavel01 » pát 26. bře 2010, 19:25

Nezkusili jste někdo? P.

"NOVÁ atraktivní slečna Esterka Tě zve do svého diskrétního prostředí.
Před vášnivým sexem Tě pohladím slovem, zažiješ úžasný orálek (může být i bez) a nakonec Tě rozmazlím příjemnou masáží.
Přijdi a zkus moji příjemnost, u které ti nabídnu klasické milování, orálek i bez, oboustranný orálek, autoerotiku, masáže, piss a po dohodě určitě i víc..."

http://www.sex-seznamka.com
Pavel01

Re: Ester 722 082 665

Příspěvekod narcius » pát 9. dub 2010, 8:56

tady vypada na fotkach hodne dobre, nevypadaji jako fake
http://www.seznamkananetu.cz/nova-esterka-32231/
narcius

Příspěvekod brnak1 » pát 9. dub 2010, 22:35

.
Naposledy upravil brnak1 dne sob 22. říj 2016, 19:10, celkově upraveno 1
brnak1

Příspěvekod vulcan » sob 10. dub 2010, 14:02

brnak1 píše: Vypada dobre, ale mam ten pocit, ze patri k holkam z privatu na Palackeho http://www.naprivat.cz/privat-bella/ a tam jsem se zarekl ze uz vickrat nepujdu. Navic si myslim, ze ty fotky nejsou jeji, ale stazene z internetu.
Ma nekdo zkusenost? Rad bych se mylil a zkusil ji, ale bez doporuceni do toho nejdu :x

Priváty Kotlářská 5 a Palackého 18 (dříve Andrýskova) jsou navzájem provázané, to asi je všeobecně známo. Bohužel, je škoda, že se v poslední odbě zhoršují - v přístupu, cenách, příplatcích, spolehlivosti... - bohužel.
Hodně prima holek odtud odešlo - třeba Ines, Linda, Dáša.

A o Ester tady už někdo psal, ve vlákně o Denise...

milan36 píše: nyní je na tomto čísle Ester, byl jsem za ní minulý týden na Kotlářské 5,domluva po telefonu celkem šla,slečna je menší,štíhlá,prsa nulky-neni na co šáhnout,v posteli je jak prkno,za vše chce příplatky-asi je z Prahy,jak mi vykládala a ceny má 1500hod. 1000kč půl hodiny,pokud chcete orál bez musite si připlatit 500kč.Slečna je chladná a hlídá čas-udělej se a vypadni-opakovat nebudu-není o co stát
vulcan

Příspěvekod vulcan » pon 19. dub 2010, 1:38

Slečna Ester se vrátila zpět do Prahy ( natrvalo ?),
a není od věci sem dát recenzi mého pražského kámoše - old greenhorna:

http://www.naprivat.cz/privat-saldova/ester/ Inzerovala 30 minut: 900,- Kč | 1 hodina: 1 400,- Kč.

Zaujaly me TTD, povídání příjemné, po telefonu i osobně. Trochu vadilo, že pořád telefony, vyřizování profesionálních organizačních záležitostí. Tipuji, že ne 48, ale tak 55 kg. Obličej nic moc, ale snesitelný, nebylo by nutno při souloži přikrýt novinami
Tak jsem se ani na ceny neptal. A když se blížilo k věci, tak že 2k základ. :twisted: Jakákoli diskuse nemožná, naprosto komisní profesionální přístup. Jinak byt luxusní. Takže otočka.

Dřív byla v Brně, i jsem si předtím přečetl někde z tamního vlákna:
"nyní je na tomto čísle Ester,...slečna je menší,štíhlá,prsa nulky-neni na co šáhnout,v posteli je jak prkno,za vše chce příplatky-asi je z Prahy,jak mi vykládala a ceny má 1500hod. 1000kč půl hodiny,pokud chcete orál bez musite si připlatit 500kč.Slečna je chladná a hlídá čas-udělej se a vypadni-opakovat nebudu-není o co stát"

A já vůl jsem se tím nenechal odradit . :twisted: Měli by tu Ester vrátit do Brna ! :twisted:

Takže hrdinská otočka, ale semeno už chtělo ven. Bylo kolem půlnoci, žádná dobrá nebrala. Nakonec jsem se chytil u low cost UK, Ve Smečkách, tel 721 472 935. Foto samozřejmě fake, byla sice blond a štíhlá, trochu koňský obličej. Ale příjemná a vstřícná, ví KDE JE, ví, co je ÚCTA K MUŽI. A že je tu a placená od toho, aby mu udělala dobře. Což mi nakonec udělala, ale dřina, asi alkohol a věk způsobil, že jsem se dlouho nemohl udělat. A celou dobu mi vykala, prostě u nich to tak je, že staršímu se vyká.
Jinak hygiena dokonalá, nic bez. Základní cena 500. Za to jsem měl určitě přes 1/2 hod. čistého mrdání, nechtěla přestat, aniž bych se udělal, s povídáním, neotravným, určitě přes hodinu. Až mě udělala, celkem intenzivně. To, že mění polohy podle přání, je samozřejmé, jak si pán přeje, na koníčka na bobka nebo dopředu-dozadu.... A to vše za 500,-. No, nekup to.
Přílohy
Kotlářská5  Ester   722 082 665.jpg
vulcan

Zpět na Dotazy na dívky