Hledat  

Misicka027

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Misicka027

Příspěvekod man963 » sob 24. led 2026, 15:05

tomeekk píše:Moje návštěva na základě pozitivních recenzí byla jedno velké zklamání..
Komunikace na AM výborná, to mě utvrdilo ze bude stát za to.

Smluveny čas dodržen.
Postava 3/10 ty kozy jedině ujdou zbytek mě spis odradil
Na místě změna dohody 0/10 - katastrofa
Nakonec sem zůstal jen na oral s tím ze ji u toho můžu dělat vibrátorem
Popsal jsem ji jak bych to rád. Jak kdyby byla hluchá - dělala pravý opak…
Nakonec už jsem si řekl dost, postříkal obličej a upaloval
Kdo chce pořádné vycucané pero asi se mu to bude líbit
Služby 2/10
Vzhled 2/10

Nedoporučuji

Je to taky člověk a ne robot.
Protože slečnu znám, je v pohodě jako málokterá a ty ses ani neobtěžoval napsat, v čem konkrétně ti nechtěla vyhovět:
Hodnota tvojí recenze 0/10
man963

Příspěvekod 998452 » stř 28. led 2026, 8:55

Návštěva loni koncem roku. Domluva na amatérech za 1500Kč/30min. Tenkrát tam ještě neměla album a profilovka vypadala zajímavě. Samozřejmě dobře nafocené velké kozy. Poslala adresu v jedné ulici v Husovicích, parkovaní v pohodě přímo v dané ulici. Domek i byt zřejmě nedávno rekonstruovaný. Otevřela v podprdě a kalhotkách. Kozy fakt velký, ale bohužel i velké břicho. Na mě už to bylo moc, takže otočka.
998452

Příspěvekod sppavol » stř 28. led 2026, 11:57

Tak kdyby zhubla, automaticky shodí i ty velké krásné prsa, to by byla škoda. Ale chtělo by to nějaké cviky na břicho. Hned to vypadá lépe, ženská s velkýma kozama a i hezkým vypracovaným bříškem a nemusí být za každou cenu hubená, to by zase nebyly ty kozy a silikony jsou zase na prd, jen na vizáž, člověk si s nema pořádně neprohraje.
sppavol

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky