od MNMN » stř 11. úno 2026, 17:37
Tak jsem si poprvé chtěl užít trochu dražší zábavu, tak jsem vyzkoušel tuhle dívku.
Ceny asi nedávno zvedla, momentálně jsou:
30 min 2500Kč
60 min 3500Kč
Plus příplatky po 500 za OB a líbání
Adresa zřejmě stále stejná, tedy Vlhká, budova hned vedle Alzy. Byt novější, čistý, asi Airbnb. Byla tam sama.
Co se týče vzhledu, tak fotky nejsou jí, ale postavu má podobnou. Hezky vysportovaná, super zadek, menší prsa. Nějaké tetování, dost opálená ze solárka. Tváří se mi podobala na Nelu Slovakovou, hlavně má tedy udělané rty, což já moc nemusím.
Samotná akce nebyla špatná, stále se usmívá, oční kontakt tak půl na půl, nemá problém měnit polohy, udělá, co si řeknete. I prsty dovnitř jsou v pohodě, ale samotné GFE je bída. Přišla mi dost neaktivní, prakticky tam jen leží, žádná extra snaha z její strany. Když holka alespoň trochu neprojeví nějakou snahu, tak je to pak docela nuda.
Je to moje první a na nějakou dobu asi poslední návštěva za takové peníze. Byl jsem tam asi 50 min, po 2. kole se mi tam už nechtělo zůstávat na nějaký pokec (hlavně když toho česky až tolik neví), tak jsem hned šel. Za tu cenu se to nevyplatí.