Hledat  

Tina 774 823 667, Kozí 12

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Tina 774 823 667, Kozí 12

Příspěvekod rbroucek » stř 25. úno 2026, 12:15

Tina je Ukrajinka, která skoro vůbec neumí česky.

https://dobryprivat.cz/divka/rosali/

Postava ujde, udává věk 22, ale viděl bych to spíš na 30. Nabídne masáž za 2500 nebo 3000, ale vlastně jsem nepochopil, jaký je v tom rozdíl. Obojí jsou vzájemné doteky. Společná sprcha slíbena, ale odcházela jako by nic nebylo, tak jsem na ní zavolal, že byla slíbena společná sprcha. Ušklíbla se a zamumlala, že dojde. Společná sprcha nakonec proběhla. Po sprše přišly chvilky plné překvapení. Nejdříve vytáhla nějaký desinfekční sprej z DM, který mi nastříkala na ruce, pak mi podala papírové kapesníky. Když jsem si ruce utřel do ručníku, opět mi je postříkala tímhle svinstvem. Pak přišla masáž, která nebyla úplně špatná, ale trvala tak 15 minut. Pak jsem jí masíroval já... no masíroval se říct nedá, protože olej odmítla a neustále byla polo otočená, aby na mě viděla. Pak najednou vstala a opět mi nastříkala zase to desinfekční svinstvo na ruce a ještě z výšky, takže mi to stříkala i na penis. Pak si sedla na mě v poloze 69. Prdel mi strkala až k nosu a mezi tím honila. Po akci opět společní sprcha. Ruce jsem měl červené od té desinfekce a pálely mě ještě večer. Celou dobu obličej partyzána, bez špetky jiskry nebo mimiky. Za mě jedna z nejhorších zkušeností v masérském studiu. Opakování rozhodně ne.
Přílohy
tina-incollage_save-1-scaled.jpg
rbroucek

Zpět na Dívky z Brna na masáže