Hledat  

Brno - Moskalykova

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Re: Brno - Moskalykova

Příspěvekod Tranel » pon 16. bře 2026, 15:30

Byl jsem nějaký čas zpět, je starší, ale bylo to příjemný. Ano, je jednodušší, ale nešel jsem na pokec na úrovni. Ty umělý kozy jsou v pohodě. Kůže už trošku visí.
Zajímala by mě ta Lilien, neměl někdo? Ta vypadá nejmladší.
Naposledy upravil Tranel dne pon 16. bře 2026, 19:51, celkově upraveno 1
Tranel

Příspěvekod georginho » pon 16. bře 2026, 18:08

U Alex jsem byl 2x a za mě teda max spokojenost. Věk bude kolem té 50 ale nemám s tím problém, lepší než ťapinky co ve 20 sežraly svět. Domluva vždy parádní, lokalita v klidu hlavně nelítám po žádným paneláku nebo nevím kde. Vstupní dveře dva kroky a zavírají se dveře od bytu masérky. V bytě a koupelně vždy bylo za mě čisto. No a Alex, dvě návštěvy 2x s lízáním a pokaždé jsem chuderu opravdu udělal aniž bych to nějak čekal. S žádnou jinou se mě to nepovedlo tak jak s Alex. Její postava a úprava těla mě náramně sedí, miluji tento tip. Další návštěvu plánuji na 4 ruční masáž.
Do žádného studia kde je jich kdo ví kolik se mě nechce a o jiných takových "free" nevím. Navíc domluva hrála velkou roli. škoda že nedělají víkendy.
georginho

Příspěvekod dragonpc » stř 18. bře 2026, 5:05

Ahoj nemáte kontakt na Alex? Diky
dragonpc

Příspěvekod Hotboy » čtv 19. bře 2026, 10:56

Za mě holky na Moskalykova super nemůžu si stěžovat, fotky jsou reálné,dobrá domluva,je to v soukromým bytě,čistota,krásná atmosféra,mohu doporučit skvělý zážitek,holky navštívil jsem každou z nich a byl jsem nad míru spokojen každá má jiny styl masáže u všech jsem byl nad míru spokojen, takže tyto recenze co jsem tady četl nesouhlasí aspoň za mě neee
Hotboy

Příspěvekod Hotboy » čtv 19. bře 2026, 13:50

Screenshot_2026-02-24-21-40-20-833_cz.seznam.sbrowser.jpg
Chtěl jsem dodat Nela 22 znám už dýl, vždy slušná, příjemná, pěkně upravená ve spodním prádle s úsměvem na tváři,a také její masáž je skvělá,umi se pěkné kroutit ,její masáže jsou velmi vzrušující, navíc neptala olejem jak některé, umí pěkně namasírovat záda,trapezy atd .má navíc masersky kurz což je také její +,doporučuji
A tady ji někdo píše nehezký asi konkurence nebo komu právě tyto věci jako orál neudělala,ale na to v inzerci upozorňuje,její prostředí kde masáž probíhá,je velmi čisté, útulné, pěkná atmosféra
Hotboy

Příspěvekod Hotboy » čtv 19. bře 2026, 14:33

Za mě nejlepší masérky na Moskalykove v Brně
Byl jsem i u nádraží Benešová ul.v nějakém salonu myslím že perla se jeden jmenoval,jsou tam 2 v baráku a byl jsem dost skládaný víckrát bych tam nešel
Hotboy

Příspěvekod Tomas_Tom » pon 23. bře 2026, 19:16

silikony, štíhlá, kdo má rád zralejší ženský, je to pro něj. Zaujaly mě ty polohy, jak inzeruje a byla to dobrá gymnastika.Za 69 25oo,- je snad normální cena. Za mě spoko.
https://moanme.cz/profil/nela/
Tomas_Tom

Předchozí

Zpět na Dívky z Brna na masáže