Ahoj,
Máte někdo zkušenost s RawRaw (https://www.amateri.com/cs/lide/2754019/RawRaw)?
Za mě působí velmi arogantně a namyšleně již přes zprávy. Chce 1000 Kč za orál, max 10 minut.
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RawRaw píše:Zdravím, takže to jsem já o které se tu píšou recenze, jo?
To sis jako váťně myslel že ti pošlu fotky na tvé pohonění jen tak? Protože mi o to napíšeš? Myslíš že plním přání jako zlatá rybka? Pro kde koho a jen tak z mé čisté laskavosti a radosti budu rozesílat svoje fotečky, každému kdo mi napíše SZ? To sis vážně myslel?? No ty mě vážně bavíš. Jsi na omylu, borče. Vrať se do mateřské školky, tam ti možná paní učitelka daruje kokyna a pastelky a půjčí kuličky na hraní. A prosímtě řekni rodičům, ať ti pořídí nový brýle, abys dobře viděl.
Je mi Vás upřímně líto. A děkuji za link, to beru to jako pozitivní reklamu mému profilu na amatérech, mám aktuálně nějakých 230 sledujících, protože každý normální chlap pochopí o čem je můj Nick když si ho přečte. Nemám zájem se tu nikomu vnucovat, buď jsem tvůj tip nebo ne vše mám popsano ve svém profilu, nemusím ze sebe dělat něco co nejsem. A tak me vlastně napadá, proč vlastně jste mi všichni psali, když jsem podle vás cituji "tlustý hroch" ? Myslím že kdybych byla hrochem, tak jste mi ani jeden nenapsali. Logicky, a vy jste mi psali zprávy že máte zájem se vidět a potkat se mnou osobně. Takže to mi hlava nebere. Takže odmitnutí dělá své, že ano? Pak si tady si pište své poznatky dál. Ke mě se nedostal ani jeden z vás, protože jste se neuměli slušně chovat a navíc neměli jste našetřeno v pokladničkách. Každá zábava něco stojí, to snad nemusím v dnešní době vyslovětlovat. Navíc jsem u Vás všech postrádala i určitou úroveň intelektu. Já nejsem služba, to pardón hoši. Nejsem povinna brát každýho ocasa, který mi napíše že má zájem se sejít nebo somráčka typu pošli fotky jen tak, nebo dělej to a tamto... Bože, přemýšlejte borci. Trochu blik a cvak by vám neuškodilo... je to fakt s Váma sranda jak vaše ego pracuje, že si tady stěžujete jeden druhýmu jaká jsem obluda) slepičárna hadra! Fňuk fňuk, ona mi neodepsala, ona neposlala zdarma fotky ona si mě nevybrala, fňuky fňuk, ona za to chce FO a já na to nemám, fňukynky fňuk. Takže až zase někoho napadne psát další komenty obraťte se na mě osobně, já Vám to vysvětlím zcela jasně. Můj Link na můj profil jste tu dali, pište mi nebo volejte, mám i whats, velmi ráda to s konkrétními účastníky proberu i po telefonu, mám ho tam taky. JÁ SI TADY VYBÍRÁM JEDINCE Z MOZKEM V HLAVĚ ne tupany. Hezkou drbací seanci o mě a uživejte hejtu, protože jen na to se zmůžete, jako pardon ale jste jak malý fagánci ve školce a základce. Já si žiju v reálném světě a ti co mě již navštívili byli spokojení protože jsem se jim maximálně věnovala a byla to zábava jak pro mě, tak pro ně, protože o tom to je... A vás bych si do svého soukromí určitě nepustila, takže pac a pusu. Podepsána RawRaw, osobně.
Uživatelé procházející toto fórum: Maiv a 4 návštevníků