Hledat  

Inzeráty zavánějící podvodem, zlatokopky apod.

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Inzeráty zavánějící podvodem, zlatokopky apod.

Příspěvekod Judoka » pát 10. led 2025, 10:10

Co si myslite o inzeratech na modrem webu typu:

CHCES SE POTKAT?
TAK NEVÁHEJ A POSLI MI ROVNOU CISLO!
JINAK NEKOMUNIKUJU

Za me to smrdi nejkaym scamem. Otazka je jak by ty cisla mohli pripadne zneuzivat krome nevyzadanych zprav/hovoru.
Judoka

Příspěvekod bushmills » sob 11. led 2025, 12:38

Judoka píše:Co si myslite o inzeratech na modrem webu typu:

CHCES SE POTKAT?
TAK NEVÁHEJ A POSLI MI ROVNOU CISLO!
JINAK NEKOMUNIKUJU

Za me to smrdi nejkaym scamem. Otazka je jak by ty cisla mohli pripadne zneuzivat krome nevyzadanych zprav/hovoru.

To spíš vypadá na prodej seznamu čísel třetí osobě a co ta s tím udělá, ví Bůh.
bushmills

Příspěvekod Mara170 » pon 23. úno 2026, 13:25

https://dobryprivat.cz/divka/lenka-7/ a https://dobryprivat.cz/divka/anett/ a https://dobryprivat.cz/divka/nella/

608829037 :arrow: 730699960 :arrow: 704915205 :arrow: Podle tel. se dá dohledat na www.svetaci.info že tu máme předražený výmrd :!:
Mara170

Příspěvekod natanis » úte 7. dub 2026, 14:03

Ahoj - chtěl bych se zeptat - některé slečny, zvl. na MODRÝCH , chtějí komunikovat jen přes WhatsApp. Je nějaké nebezpečí, že si tímto způsobem mohou zjistit mojí identitu a kontakty (přátelé, rodina, kamarádi, skupiny....) a pak mně třeba zkusit vydírat???? - díky za radu!!!!
natanis

Příspěvekod nothing0 » úte 7. dub 2026, 14:33

natanis píše:Ahoj - chtěl bych se zeptat - některé slečny, zvl. na MODRÝCH , chtějí komunikovat jen přes WhatsApp. Je nějaké nebezpečí, že si tímto způsobem mohou zjistit mojí identitu a kontakty (přátelé, rodina, kamarádi, skupiny....) a pak mně třeba zkusit vydírat???? - díky za radu!!!!

Doporucuji si udelat extra cislo specialne na noreni :) Vetsina telefonu by dnes mela podporovat eSIM takze si to naklikas za cvhilku. Na iOS je ale problem, ze nemuzes mit v jednom WA vicero tel. cisel, to se da resit pouzitim WA + WA Business.
nothing0

Příspěvekod sumiiik » úte 7. dub 2026, 17:17

natanis píše:Ahoj - chtěl bych se zeptat - některé slečny, zvl. na MODRÝCH , chtějí komunikovat jen přes WhatsApp. Je nějaké nebezpečí, že si tímto způsobem mohou zjistit mojí identitu a kontakty (přátelé, rodina, kamarádi, skupiny....) a pak mně třeba zkusit vydírat???? - díky za radu!!!!

Já mám WA jenom na svém šukacím čísle takže tam žádné osobní údaje nemám...
Ale je pravda že tam nějaké takové diskuse probíhají že nějaké šlápoty tímto způsobem někoho vydírají.
sumiiik

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma