od Libalek » pon 13. dub 2026, 9:34
Co jsem měl domluvené mi padlo a Chloé měla volno, tak jsem nakonec zašel vyzkoušet, abych jen podle fotek nebyl teoretik. Domluva v pohodě přes operátorku, pošle instrukce přes SMS.
Adresa na Veletržní, parkování za mě super a samostatný vchod taky hodnotím kladně, jen ty dveře nemusely být zvenku označeny cedulí, aby každý neviděl kam jdete.
Teď k Chloé. Ve dveřích chladné přivítání, zapomeňte, že je jí 21 let jak píše, spíše 30, je menší, drobnější, prsa větší ale hodně svěšené, asi po dětech, těžko říct. Fotka, co inzeruje je jen stažena z netu a nečekejte ji. Po těle má různé tetování, tak nějak ledabyle rozházené, tam jedno, jinde jiné, no není to můj styl.
Přístup k masáži vyloženě chladný a bez zájmu, sedne si vedle vás a jednou rukou vás jen tak hladí. Tak si říkáte, že jste právě vyhodili za vzájemnou masáž 2500 Kč z okna. Zkouším s ní nějakou konverzaci, aby se aspoň něco dělo. No trošku se chytá, tak pak přidá i druhou ruku a masáž je trošku lepší.
Pak otočka na záda, finále rukou a jsem rád, že aspoň tohle se podařilo.
Sprcha a rychle pryč. Přístupem bych nedoporučil, postava není trága, opakovat nebudu.
Placeno 2500 Kč.