|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GARGAMEL79 píše:Ahoj tato slečna která mě ujistila že má doma kondom mě při setkání chtěla říct že měla poslední a tak bez gumy já jsem si povídal s ní ana mi řekla že pokud nechci šuk bez tak alespoň vykouřit a když jsem se jí zeptal jestli má přítele tak mi řekla že ano ale spí s ním jen z gumou že se už půl roku léčí s kapavkou a že do ni bez gumy nechce . V tu chvíli jsem udělal otočku a šel jsem pryč. Amatéři kamarád ji napsal že chce čtyřku a ona že není problém s přítelem ale on musí mít gumu že se opět mechce nakazit něčím
bleha píše:GARGAMEL79 píše:Ahoj tato slečna která mě ujistila že má doma kondom mě při setkání chtěla říct že měla poslední a tak bez gumy já jsem si povídal s ní ana mi řekla že pokud nechci šuk bez tak alespoň vykouřit a když jsem se jí zeptal jestli má přítele tak mi řekla že ano ale spí s ním jen z gumou že se už půl roku léčí s kapavkou a že do ni bez gumy nechce . V tu chvíli jsem udělal otočku a šel jsem pryč. Amatéři kamarád ji napsal že chce čtyřku a ona že není problém s přítelem ale on musí mít gumu že se opět mechce nakazit něčím
Mohl bys být konkrétní s odkazem která slečna? Nejspíš tuším tu starou firmu, která teď všude inzeruje a opravdu je nakažená dlouhodobě. Uhnala si děcko, dřív začínala v Brně na Purkyňově, před tím byla jedničkou v repre ve skocích na lyžích, kde ji zkurvil trenér...
Zdravím pánové,
Nebudu vás tu otravovat nějakými smutnými životními příběhy, přišel jsem vám předat varování a proto musím něco málo pro kontext zminit. Před nějakou dobou jsem si procházel horším obdobím a po rozchodu z dlouholetou partnerkou a a nějakým způsobem jsem se dostal k tomu, že jsem si chtěl sehnat nějakou lacinou couru na které bych si zahojila zlomené srdíčko a dostal se zpět do nějakého normálního režimu. Začal jsem poptávat na chatu na Amaterech a napsala mi tahle osoba. Už s dopisování mi bylo jasné, že holčina toho v hlavě moc nemá a že s ní rozhodně žádné filosofické konverzace vést nebudu. Byla ale svolná úplně ke všemu a to mi v tu chvíli vyhovovalo. Z fotek nebyla moc pěkná, jakože opravdu. Ale jak už to tak bývá, občas ten menší mozek tam dole přimhouří oči a za vidinou vyprázdnění pytle přejde všechny možné red flagy.
Už od začátku mi mělo být jasné, že tohle bude průser a že se na to mám vykašlat ale v té době jsem neměl a placením za ženský žádný zkušenosti a těch pár stovek co chtěla jsem tomu byl ochotný obětovat.
Domluvili jsme se tedy, že večer přijedu k ní a že si s ní mužů dělat co chci.
Přijel jsem, píšu jí, že jsem dole u vchodu a nic. Říkám si, že chvilku počkám, že asi nesedí celý den a telefonem v ruce. Šel jsem si sednout zpět dp auta a čekám. 5, 10 minut uteklo a furt nic. Pak mi napsala, že bude mít chvilku zpoždění a ať nikam nejezdím, že mi napíše. V tu chvíli jsem se měl sebrat a jet pryč ale nadrženost vyhrála. Nakonec mi napsala, že je zrovna ve Vaňkovce a jestli ji tam můžu vyzvednout. Tak jsem jel pro ni, zapalují nahoře na venkovním parkovišti a píšu ji, že čekám. Po chvíli mi napíše, že šla pěšky domů a že mám projet zase k ní.
Už jsem začínal být nasraný a říkal jsem si, jestli mi to za to vážně stojí a jestli by nebylo lepší si ho prostě doma vyhonit. Ale můj malý kolega v kalhotech mě zas přemluvil, ať prostě jedu. Dojel jsem tedy zpět k ní a píšu ji, že jsem tam. Tentokrát už teda odpověděla hned, že vchodové dveře jsou otevřené a že mám vyjít po schodech nahoru a do leva. Vyšel jsem a hnedka ve dveřích první facka, holčina vypadá v reálu ještě hůř než na fotkách, druhá facka, bydlí (nebo alespoň v té době tam byli) s rodiči, kteří se to někde na pozadí z druhého pokoje hádali mezi sebou. Třetí facka: zatáhla mě k sobě do pokojíku kde byl bordel k zblití. Měl jsem se prostě otočit na podpatku a jít do prdele. Začala mě ale svlékat a holt nátlak ze spoda mě opět porazil.
Začala mi kouřit péro a nebylo to teda nic moc, takový horší průměr, ale přešel jsem to s tím, že po dlouhém vztahu jsem prostě asi jen zvyklý na něco jiného. Po chvilce se zeptala, jestli jo chci teda vymrdat, já na ni že jo a tady přišla ta úplně největší chyba že všech. Jak jsem byl zvyklý, že nemusím na sex nosit gumu, tak mi v tu chvíli vůbec nedošlo, že bych si měl nějakou nasadit a prostě jsem ho do ní vrazil. Kundu měla docela v pohodě, nebyla nějak zvlášť vytahaná, právě naopak byla docela uzoučká a pěkně mokrá. Nějaké střídání poloh tam z její strany vůbec nepřišlo, vlastně to bylo přesně jak inzerovala, mohl jsem si s ní dělat co jsem chtěl, jen jsem si ji musel sám ke všemu nastavit. Cca po hodince bylo po všem, nacákal jsem to do ní a měl aspoň na chvíli dobrý pocit zadostiučinění. Nějak jsem se ale nechtěl zdržovat, takže jsem ji dal prachy (chtěla za všechno 800 Kč) oblékl se a šel pryč.
Teď přijde ta část, kde se mi můžete vysmát jaký jsem debil.
Cca po týdnu mě začalo pálit pro chcani a snad během jednoho večera mi dost oteklo péro. Pár dní jsem to přecházel (další chyba) ale nijsk se to nezlepšilo takk jsem začal dost panikařit a zjišťovat na netu co a jak. No a jediné logické vysvětlení bylo, že je to nějaká pohlavní nemoc. Hnedka druhý den ráno jsem šel na urologii a tam mi udělali stěry a jelikož jim bylo z vyprávění jasné co a jak, tak jsem hned dostal i kapačku do žíly. Lapačka naštěstí zabrala celkem rychle a ještě ten večer přišlo dost razantní zlepšení. Během následujích pár dní bylo po všem. Šel jsem si pak zároveň pro výsledky stěrů a ukázalo se, že to byla Kapavka.
Pokud máte někdo s touhle nemocí zkušenosti, tak určitě víte co bude následovat. Pro ty kdo neví (stejně jako jsem v té době nevěděl já) to funguje tak, že vás doktor musí nahlásit a objednat na venerologii kde by musíte podat vysvětlení, kontakt na osoby se kterými jste měli styk atd. Navíc si ani sami nemůžete vybrat termín, kdy tam přijdete (nebo alespoň já nemohl). Takhle hnedka druhý den ráno jsem musel být nastoupený s připravenými kontakty a vyprávěním o tom, co, jak a kdy se stalo. Jak kdyby nebylo dostatečně ponižující to, že člověk chytil kapavku, představte si o kolik víc ponižující to je, když je to s holčinou co vypadá tak, jak vypadá.
Bylo mi ale jasný, že tohle je dost průser a že nejspíš nebudu jediný, takhle jsem spolkl veškerou h dost a prostě ji nahlásil.
Tím to ale bohužel stále nekončí, prostě po tom, co proděláte kapavku, musíte ještě další 3 měsíce docházet na kontroly a stěry. Během těch tří měsíců,l logicky nemůžete mít žádný pohlavní styk s nikým.
Takže abych to celé nějak ukončil a ve zkratce shrnul. Návštěva těhle slečny, během které jsem si užil podprůměrnou kuřbu a jakž takž ucházející prcání mě stala 800 Kč, oteklé péro, chcaní žiletek a tři měsíce života.
Rozhodně 10/10 zážitek...
Ale aspoň jsem si z toho všeho odnesl ponaučení, že bez gumy nikdy nic a že když už na to přijde, tak raději sáhnout po trochu dražší holčině.
Snad tahle zpráva někoho pomůže ochránit před řešením stejných problémů v případě, že váhal, jestli do slečny jít nebo ne.
Mějte se.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník