Hledat  

Kocickakpohledu

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Kocickakpohledu

Příspěvekod Lukes19 » sob 11. dub 2026, 20:54

Ahoj,
Máte někdo zkušenost s Kocickakpohledu z amatérů ( https://www.amateri.com/cs/lide/3626741/Kocickakpohledu ) ?

Ahoj nebízím se jako společnice , prosím hledám jednoho muže s kterým bych se mohla stýkat a mohli jsme si navzájem důvěřovat , vše diskrétně. Finančně mi tak vypomůže 4/5 tis. schůzka . Já Morava . Nejlépe dopoledne , odpoledne a jen vážné zájmy. Nemam otevírací dobu a neprovozuji privát ! mám své zdraví ráda .

Má být z Břeclavi. Povedlo se někomu z vás usmlouvat na rozumnou částku, případně máte zkušenost? :D
Lukes19

Re: Kocickakpohledu

Příspěvekod JaJsemOuca » sob 11. dub 2026, 22:44

To má za těch 4-5k piču ze zlata?
JaJsemOuca

Příspěvekod bushmills » ned 12. dub 2026, 9:13

JaJsemOuca píše:To má za těch 4-5k piču ze zlata?

Určitě nemá, ale neboj, on se najde k*kot, který to bude chtít ověřit "na vlastní bulvy".
bushmills

Příspěvekod ugo » pon 20. dub 2026, 8:18

Je v Břeclavi, schůzka u ní. Za schůzku chce 4 tis a může trvat až 2 hodiny a možné je dle její slov vše, kromě výstřiku do vagíny. Ovšem co si pod pojmem vše představit jsem od ní nezjistil. Za 4 tis na 2 hoďky i s análem by to nemuselo být špatné, otázka jak to má s ochranou. Zatím nezkoušena.
ugo

Příspěvekod madmanbill66 » pon 20. dub 2026, 15:10

ugo píše:Je v Břeclavi, schůzka u ní. Za schůzku chce 4 tis a může trvat až 2 hodiny a možné je dle její slov vše, kromě výstřiku do vagíny. Ovšem co si pod pojmem vše představit jsem od ní nezjistil. Za 4 tis na 2 hoďky i s análem by to nemuselo být špatné, otázka jak to má s ochranou. Zatím nezkoušena.

Žádnej real nenabízí. Pouze loudí kredity od chlapů přes fotky a videa + prodává nějaký její spodní pradlo. Sama mi to napsala. Když jsem se jí zeptal, nač má ty inzeráty, když schůzka stejně není možná, tak mi odpověděla, že to tak má záměrně. Prý aby se ji co nejvíce chlapů podívalo na profil a tam si koupili její virtuální obsah. :D Vychcanost těchto virtuálních šlapek nezná mezí...
madmanbill66

Zpět na Dotazy na dívky