|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

frantavb píše:Ta dobrodružná cesta by mě docela zajímala. Jestli budeš mít někdy čas tak to trochu popiš jestli mě nevymažou.
klaset píše:,,V Rusku se kvalifikovanýodhad cca 1,1 milionů HIV pozitivních (některé zdroje uvádějí asi polovinu).
HIV se v Rusku šíří rychleji než v mnoha afrických zemích, s nárůstem nových případů o 59 000 ročně.
Procento lidí, kteří o svém stavu neví: každý jedenáctý Rus neví, že je HIV pozitivní.
Od začátku invaze na Ukrajinu vzrostl počet nakažených vojáků o 2000 %. "
To mě silně zavání protiruskou propagandou-už vzhledem k tomu jaký byl a je životní standard na Ukrajině oproti Rusku
vlkodlak 36 píše:Na holku je výška 181 cm.moc.Skoro jak žirafka..Já vím taky o jedné moc dobré holce..i když už měla 42 je super a sex ji baví.Ale dělá jen někdy,protože má svoji práci.
Tož tak,lovu zdar.
amater52 píše:vlkodlak 36 píše:Na holku je výška 181 cm.moc.Skoro jak žirafka..Já vím taky o jedné moc dobré holce..i když už měla 42 je super a sex ji baví.Ale dělá jen někdy,protože má svoji práci.
Tož tak,lovu zdar.
Ke mně domů chodila kdysi holka, která měla 192,5 - o 20 cm vic než mám já.
klaset píše:To mě silně zavání protiruskou propagandou-už vzhledem k tomu jaký byl a je životní standard na Ukrajině oproti Rusku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků