Dnes jsem opět po roce zakoupil přípravek Runner:
1) Zvýhodněné balení: Opět jsem zakoupil větší zvýhodněné množství 10 + 2 balení zdarma (70 + 14 kusů zdarma), za cenu 91Kč/ks (3000mg/ks), celkem za 7644 Kč, doprava zdarma, platba předem na účet. Zásilka přišla v diskrétním balení, vyžádal jsem si dodat na nejbližší poštu. Navíc mi jako dárek nečekaně přišly další 4ks zdarma (odeslal jsem poděkování), cena se tak snížila na cca 87Kč/ks. Cena se od minulého roku nezměnila ani při inflaci 2,5%.
https://supererekce.cz/16-runner-gel-5-kusu.html2) Zkušenosti po 14 měsících užívání:a) Účinky: tvrdá erekce nastupuje do deseti minut. Nejvyšší účinek je na začátku během první hodiny do prvního orgasmu, erekce je nepřetržitá. Následná erekce přetrvává až 24 hodin (i v noci je tvrdý jako kámen, až se člověk probudí...). Ranní erekce je pravidlem. Účinek se dostaví vždy, i když jsou nepříznivé okolnosti, např. horko, zima, únava, tréma, atp.
b) Dlouhodobé užívání: užívám jej cca 2x týdně a ani po 14 měsících se účinnost přípravku nesnižuje (nevytváří se tzv. tolerance, snižování účinku). Nedráždí nijak žaludek, i když jej užívám dle doporučení na lačno ("Pro lepší účinek je možno gel vypít na lačný žaludek").
c) Nežádoucí účinky: mě způsobuje krátkodobé ucpání nosu (jelikož L-arginin je aminokyselina, která v lidském těle působí jako klíčový prekurzor oxidu dusnatého (NO). Ten je zodpovědný za vazodilataci, tedy roztažení cév, což zlepšuje prokrvení tkání a snižuje krevní tlak.)
d) Pro jistotu znovu uvádím zdravotní omezení: "Výrobek nesmí užívat osoby trpící srdečně-cévními onemocněními."d) P.S.: že dojde k erekci, je pouze prvním předpokladem dobrého sexu...
3) Původ výrobku: USA (výrobce však neuveden)
4) Obsah výrobku Runner: Dle webu: Runner patentovaná bylinná složka ®, L-arginine 3000mg (tedy nejen čistý L-arginin).
Dle textu na výrobku:
Active substances: L-Arginine 3000 mg, Vit. C (Ascorbic Acid) 1 mg.
Ingredients: Grape Sirup, Aqua, Potassium Sorbate, Citric Acid, Ascorbic Acid, Raspberry Flavour, Carmine.
5) Exprirace výrobku: nyní zakoupený výrobek expiruje v 12/2028.
6) Obdobné přípravky s obsahem L-Argininu:Zakoupil jsem také GreenFood Arginin 120 kapslí za 253Kč vč. dopravy. Denní dávka jsou dvě kapsle s celkem 1000 mg Argininu. Zkusil jsem napodobit účinek Runneru a požil 6 kapslí s obsahem celkem 3000 mg L-Argininu (v ceně 13Kč, pro srovnání s 87Kč za Runner). Bylo potřeba počkat, doba rozpuštění kapslí v žaludku trvá až 30 minut, nějaký účinek se také dostavil, ale zdaleka ne takový jako s Runner, chce to delší zkoumání.
7) Vtip nakonec:Je skutečná ironie..., ... že porucha erekce je
rostoucí problém.
VELKÁ JÍZDA S RUNNER MŮŽE POKRAČOVAT!