Ahoj,tak jsem udělal vylet do Blavy, domluva pres WhatsApp celkem v pohodě. Na miste anglicky moc neumí, ale asi dost záleží na koho narazíte.. Kvalita masáže asi záleži na koho narazíte, mel jsem 4-rucni masaz , jedna masérka me přišlo ze jen rozetirala olej, druha procítěné masírovala svaly. Řekl bych, ze happy ending je tady sazka na jistotu snad u každé masérky, i operátorka na Whatsappu přiznala ze nabízí spoustu extras, ale je to na domluvě s masérkou. Mel jsem dvouhodinovou masaz, po snad 30 minutách uz jsem ležel na zádech a obě me hladili pinďoura. Za chvilku bylo Sir, you want happy ending or not? Nabídnut sex, oral - vzal jsem si jen vyhonit rukou, obě masérky kozy ven. Nakonec jsem mel happy ending 2x. Jako největší zklamání vidim to, ze fotky absolutně neodpovídají veku - ty fotky vypadají stare tak 10 - 15 let..
Pro ty co tam byli, kurba je s gumou nebo bez?
Jinak v Brne nekdo zmiňoval, ze mu nabídly happy ending cca 2x v Jasmine v Semilassu, ale byl jsem tam cca 2x a nikdy nic nenabídnuto. Možná špatná masérka, nebo nejsem reprezentativní..