Byl jsem a byl to nezapomenutelný zážitek. Domluva přes whatsapp bez problémů, pošle ceny (2000/3000), adresu (Pekařský dům) a fotku. Objednal jsem 30 minut a piss, 2000, na dopoledne následujícího dne; odpověď OK, na shledanou.
Ráno poslala návod, jak najít apartmán, 5 minut bloudění a tradááá, dveře se otvírají...
Při troše snahy se podoba s fotkami dala najít, není to žádná tlustá důchodkyně. Chvilku kuňkala do telefonu a pak, že 500 za piss.

Ukázal jsem jí domluvu v telefonu, ale dal jsem jí 200. Ve sprše asi pochopila, co je to piss a začala kuňkat, že tohle ona neee... Zvedl jsem se k odchodu, oblékám se, ona vedle kuňkala do telefonu a když jsem si zapínal kalhoty, začala mne zase svlíkat, že tedy čůrá.
OK, svléknout, do vany, trapný pokus o několik kapek za pět minut....no dobře, za 2 kila. Osprchovat, na pokoj. Tam sebou plácla na postel a honem, honem sex, sex!
Rukama-nohama-anglicky jsem vysvětloval, že tak rychle to nemám rád, že já pomazlit, pohladit, líznout a potom sex. A že zdržovala ona. Tak jo. Za necelou minutu zase začala vyvádět, že už čas vyprší, že mám dvě minuty a honem!!!
Kouknu nasranej na hodinky, od druhého svléknutí uplynulo 7 minut. Marně ukazuju - vysvětluju. Honem sex, honem!!! Dvě minuty!!! Sex!!!
To už ve mně chytly saze, zvedám se a jdu se opět obléknout. Money Back!
Opět dlouhé kuňkání do mobilu, nespěchám, vrací se s bankovkou v hrsti. No No, dím, No Sex, No Money... na kalkulačce vyťukám 2200 - 2000 a tvářím se nekompromisně. Ještě jedno kuňkání a děvče se vrací s dvěma papírky v ruce a rychle mne strká ze dveří.
NASRANEJ, door to door 28 minut, ale zase jsem si za dvě kila zblízka prohlédl docela pěknou frndu.