Johnny7 píše:Chlapci platit 50 letym kundam 3000 za to že vám vyhoní péro je ostuda. Stydím se za vás
S tím nelze než souhlasit -taky to ukazuje na to jak jsou lidi zasraný prachama
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Johnny7 píše:Chlapci platit 50 letym kundam 3000 za to že vám vyhoní péro je ostuda. Stydím se za vás
Brnak123 píše:V čem tě holky nastávaly že nenabízí sex? Nebo že zdrazili a teď na to nemáš?
Brnak123 píše:Tím jsem chtěl říct bež si třeba zaprcat za 500 na Cejl,a záměrně poškozovat,pomlouvat holky ,u kterých jsi nebyl ani neviděl , protože o tom to svědčí,je každého volba co chce,a na co má ,nazývat tu lidi ubožákami!!! když sám jsi ubohý.
Fuckingshit píše:Brnak123 píše:Tím jsem chtěl říct bež si třeba zaprcat za 500 na Cejl,a záměrně poškozovat,pomlouvat holky ,u kterých jsi nebyl ani neviděl , protože o tom to svědčí,je každého volba co chce,a na co má ,nazývat tu lidi ubožákami!!! když sám jsi ubohý.
Bro ty jsi úplně mimoCo žvaníš, že jsem tam nebyl, nepřečetl jsis ani recenze a blekotáš tady něco... Já si na Cejl rozhodně zaprcat nepůjdu za 500, protože mám na víc. Ty si běž nechat namazat záda třeba za 5000, když ti to vyhovuje, ať jsi kabrňák a máte si o čem povídat v domově důchodců... Plať si za ty služby pro děti a buď zase šťastnej. Papá.
P.S. Komu není rady, tomu není pomoci
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků