Hledat  

Denisa00001 amíci

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Denisa00001 amíci

Příspěvekod navstevnigerijec » čtv 30. črc 2026, 12:36

https://www.amateri.com/cs/lide/3392745/Denisa00001
může někdo popsat zkušenost s touto ťapkou? pro mě zajímavý typ, asi by se s ní dalo domluvit i nějak rozumně, ale trochu mě odrazují její reklamy a inzerce typu ''nejužší dědíčná kundička 5000 za hoďku'' :D po chatu nepůsobí zas nějak vychcaně nebo hloupě ale něco mě tam nesedí už jen že si tolik fotí obličej a nabízí tvrdý anální sex a přitom! požaduje absolutní diskrétnost? to nějak nedává smysl
I am Adeyeye Ogunwusi, a prince in Nigeria. I have just come into a large amount of money but want to offshore it to protect it from my political enemies. If you send 2000 USD to this routing number, I will send back 2,000,000 USD to you for safekeeping
navstevnigerijec

Re: Denisa00001 amíci

Příspěvekod amantes2 » čtv 30. črc 2026, 13:26

A za tuhle cenu o ní vůbec uvažuješ?
amantes2

Příspěvekod Fuckingshit » čtv 30. črc 2026, 18:54

Je to real, ale za ty prachy rozhodně nestojí... Domluva na eskort trvala týden. Psala jako nějaký degeš, normální člověk napíše jednu větu dohromady, ona posílala jednotlivá slova pod sebou. Takže si člověk otevřel AM a má tam třeba 11 zpráv od ní, dvě rozkouskované věty. První schůzku klasicky off-la, vypadalo to, že jede, ale hodinu před se odmlčela a už se neozvala. Podruhé zase odkládání času, nejistá domluva, začínal jsem mít pocit, že si ze mě nějaký borec snad dělá srandu na AM, že to není real... Nakonec skutečně dorazila. Přijelo takové stvoření, které nevím, kam si zařadit. Žádná frajerka, ale ani fetka nebo socka, ale zřejmě trochu asocialnější typ. Žádná sexbomba, chvíli jsem fakt váhal, jestli jí nenechám raději odejít. Obličej jen průměr a taková bledule, nic moc tělo, ale nohy a prcka v černých legínách celkem ok... Ale jak se z toho vysvlékla, tak se jí hodně zvětšily stehna a zadek. Moc nemluvila a dávala pořád rty k sobě, pochopil jsem, že asi nemá moc pěkný zuby a nechce je ukazovat. Kouř do takové tlamky jsem si hned rozmyslel. Inzerovala přírodní klín, ale měla tam jenom takový čtvereček, přírodní klín bych to nenazval... Dole jí měla úplně červenou, trochu nezvykle, což mě taky trochu znervóznilo, co to je... Jestli jí někdo hobloval, nebo jestli nemá nějaký zdravotní problém. Lízání jsem si taky odřekl. Ale celkově hygiena se mi zdála v pohodě u holky. Aktivní není, nechá si jen naložit a čeká co bude. Já jsem si to moc neužil a příště bych jí dal tak 2500 max. Jinak domluvili jsme se za míň, ale nějakou výraznou slevou nedala.
Fuckingshit

Příspěvekod navstevnigerijec » pát 31. črc 2026, 7:21

amantes2 píše:A za tuhle cenu o ní vůbec uvažuješ?

Jak sem psal, dalo by se s ni domluvit i za celkem rozumnou cenu, ale odrazuje me ze to.vubec takhle inzeruje mimo jinych veci
I am Adeyeye Ogunwusi, a prince in Nigeria. I have just come into a large amount of money but want to offshore it to protect it from my political enemies. If you send 2000 USD to this routing number, I will send back 2,000,000 USD to you for safekeeping
navstevnigerijec

Příspěvekod Fuckingshit » pát 31. črc 2026, 8:27

navstevnigerijec píše:už jen že si tolik fotí obličej a nabízí tvrdý anální sex a přitom! požaduje absolutní diskrétnost? to nějak nedává smysl

Není nejbystřejší, tenkrát mi psala, že neposílá foto obličeje, zadal jsem tel. číslo do googlu a měla svojí fotku na netu u nějakého inzerátu na bydlení :P
Fuckingshit

Příspěvekod navstevnigerijec » pát 31. črc 2026, 8:39

Fuckingshit píše:
navstevnigerijec píše:už jen že si tolik fotí obličej a nabízí tvrdý anální sex a přitom! požaduje absolutní diskrétnost? to nějak nedává smysl

Není nejbystřejší, tenkrát mi psala, že neposílá foto obličeje, zadal jsem tel. číslo do googlu a měla svojí fotku na netu u nějakého inzerátu na bydlení :P

To mi pripomnelo kolik tapek ma u inzerce nekdy uvedenej email s kompletnim civilnim jmenem ale hlavne ze si vyretusuji kerky aby je nekdo nepoznal... :D kazdopadne dik za info asi by to nebyl muj salek kavy
navstevnigerijec

Příspěvekod JaJsemOuca » pon 3. srp 2026, 16:34

Evidentně na čem jede:)
Přílohy
Snímek obrazovky 2026-08-03 163144.jpg
JaJsemOuca

Příspěvekod Honzik1802 » úte 4. srp 2026, 9:54

Zkoušel jsem se s ní domluvit. Kromě nesmyslných cenových požadavků je s ní naprosto strašná domluva. Buďto je úplně blbá nebo na něčem jede. I s nápojovým automatem se člověk domluví líp.
Honzik1802

Zpět na Dotazy na dívky